Млинці з яблуками та родзинками
Інгредієнти:
- млинці
- яблука (з кислинкою) - 700 г
- родзинки - 1 жменя
- кориця - 1 / 2 ст. л.
- цукор - 2-3 ст. л.
- вода - 2 ст. л.
- сметана (при подачі)
Приготування млинців з яблуками та родзинками.
Родзинки промити в гарячій воді.
Яблука помити, очистити від шкірки і плодоніжки, нарізати невеликими кубиками.
В каструлю насипати цукор (2 чи 3 ст. ложки, залежно від того, на скільки кислі яблука), додати 2 ст. л. води, поставити на вогонь, постійно помішуючи, довести до кипіння.
Потім в каструлю викласти яблука з родзинками, перемішати зі сиропом і на середньому вогні варити 8-10 хв., поки яблука добре не зм’якнуть.
Після цього додати корицю, перемішати і відставити з вогню.
На млинець столовою ложкою викласти начинку.
Скласти його вдвоє. Складений вдвоє млинець злегка зверху притиснути, щоб рівномірно розподілити начинку.
Млинець знову скласти вдвоє.
Отримані трикутнички з обох боків злегка підсмажити на вершковому маслі, посипати цукром і полити сметаною. Подавати гарячими. Млинці з яблуками та родзинками готові.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!