Яйця “Меттерніх”
Інгредієнти:
- яйця - 4 шт.
- печериці - 300 г
- масло вершкове - 1 ст. л.
- твердий сир (в мене пармезан) - 50 г
- зелень петрушки
- сіль, перець
Приготування:
Печериці промити, нарізати плюстерками.
Розтопити на сковорідці 1 ст. л. вершкового масла і обсмажити гриби, помішуючи, (приблизно 15 хв.). Посоліть гриби під час смаження.
Розбити в посудину яйця, посолити, поперчити і добре вимішати.
Сир натерти на середній терці.
Обсмажені гриби викласти в форму для запікання.
Залити яйцями.
Зверху притрусити тертим сиром і поставити в розігріту до 180 °С духовку, запікати 20 хв.
Яйця “Меттерніх” готові.
При подачі притрусити посіченою зеленню петрушки.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!