Приготування пирога з ревенем.
  Ось такий чудовий пиріг з пухким солодким тістом, кисленьким ревенем і хрусткою горіховою посипкою я пропоную Вам приготувати. Готується він дуже швидко і легко, завжди вдається і, звісно, смакує пречудово :)
 
 
Готуємо посипку. Ядра грецького горіха подрібнити блендером (але не дуже дрібно) чи посікти ножем. Горіхи змішати з корицею і цукром.
 
Ревінь помити, зняти з нього плівку і порізати кусочками завдовжки 3-4 см.
 
  Маргарин / масло розтопити на малому вогні або водяній бані і вистудити.
 
Борошно просіяти, додати крохмаль, розпушувач і перемішати.
 
Яйця з цукром і ванільним цукром збити міксером.
 
Додати розтоплений маргарин, перемішати.
 
Далі частинами ввести борошно, щоразу перемішуючи міксером на малій швидкості. За густиною тісто має бути таке, як на оладки.
 
Форму діаметром 25 - 26 см застелити пергаментним папером. Вилити тісто і розрівняти.
 
На тісто викласти шматочки ревеню, як на фото.
 
Зверху притрусити горіховою посипкою.
 
Форму з пирогом помістити у заздалегідь розігріту до 180°С духовку і випікати приблизно 45 хв. Готовність пирога перевірити дерев’яною паличкою. Пиріг з ревенем готовий.