Готуємо запечену картоплю з часниковим маслом.
Картоплю помити. Надрізати навхрест до половини картоплі.
Картоплю залити водою, посолити, довести до кипіння і варити 10 хв.
Потім картоплю викласти на деко надрізом догори, змастити рослинною олією і помістити у заздалегідь розігріту до 190°С духовку на 30 хв.
Готуємо часникове масло. Зелень кропу подрібнити ножем.
В мисочку викласти розм’якле вершкове масло.
До масла додати зелень кропу, посолити.
Вичавити часник.
Все ретельно перемішати. Часникове масло готове.
Запечену картоплю вийняти з духовки. В середину кожної ще гарячої картоплини викласти часникове масло і одразу подавати до столу.
Запечена картопля з часниковим маслом готова.