Салат з латука і тунця
Інгредієнти:
- латук - пучок
- помідори - 300 г
- чорні оливки - 150 г
- ріпчаста цибуля - 100 г
- тунець в олії - 200 г
- пармезан - 50 г (за бажанням)
- оливкова олія
- сік з половини лимона
- сіль, чорний мелений перець
Приготування салату з латука і тунця:
Цибулю очистити і нарізати кільцями.
Нарізану цибулю замочити у холодній воді і додати трішки оцту.
Помідори помити, нарізати дольками.
Тунець разом з олією викласти з банки в посудину і акуратно розділити на невеликі шматки.
Салат добре промити, обсушити і порвати руками.
Латук, помідори, цибулю (цибулю процідити) і тунець викласти в посудину, заправити лимонним соком.
Додати оливкову олію.
Посолити і поперчити.
Все акуратно перемішати.
Салат викласти в порційну тарілку, прикрасити оливками і скибочками пармезану. Салат з латука і тунця готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!