Приготування гарячих канапок з грибами та бринзою.
Чудова закуска на щодень – проста в приготуванні, смачна і ситна. Із даної кількості інгредієнтів у мене вийшло 6 гарячих канапок.
Бринзу порізати кубиками зі стороною приблизно 1 см.
Печериці помити, обсушити і порізати невеликими шматками.
Зелень разом з часником перетерти в ступці, потім додати олію і перемішати. Також можна скористатися блендером.
Гриби трошки обсмажити на рослинній олії.
В окремій мисці змішати сир, гриби і перетерту зелень з часником.
На скибки хліба викласти отриману суміш. Канапки помістити на решітку і запікати у заздалегідь розігрітій до 200 °С духовці приблизно 10 хв. Гарячі канапки з грибами та бринзою готові.