Гарячі канапки з грибами та бринзою

Гарячі канапки з грибами та бринзою.
Інгредієнти:
  • печериці - 150 г
  • бринза - 120 г
  • зелень (базилік або кріп з петрушкою) - півпучка
  • часник - 2 зубчики
  • оливкова олія - 1 ст. л.
  • зелень кропу
  • хліб
Гарячі канапки з грибами та бринзою. Інгредієнти.
Приготування гарячих канапок з грибами та бринзою.

Чудова закуска на щодень – проста в приготуванні, смачна і ситна. Із даної кількості інгредієнтів у мене вийшло 6 гарячих канапок.

Бринза.
Бринзу порізати кубиками зі стороною приблизно 1 см.
Порізані печериці.
Печериці помити, обсушити і порізати невеликими шматками.
Перетерті зелень кропу, петрушки та часник.
Зелень разом з часником перетерти в ступці, потім додати олію і перемішати. Також можна скористатися блендером.
Печериці смажаться.
Гриби трошки обсмажити на рослинній олії.
Все перемішуємо.
В окремій мисці змішати сир, гриби і перетерту зелень з часником.
Гарячі канапки з грибами та бринзою готові.
На скибки хліба викласти отриману суміш. Канапки помістити на решітку і запікати у заздалегідь розігрітій до 200 °С духовці приблизно 10 хв. Гарячі канапки з грибами та бринзою готові.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 5276
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2015-02-28

Коментарі до цього рецепта (0):
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору