Родзинки на 10-15 хв. залити окропом потім злити воду.
В каструлі на маленькому вогні розтопити масло.
До розтопленого масла влити молоко, додати цедру лимона і дрібку солі. Довести до кипіння.
Потім додати промитий рис, швидко довести до кипіння і варити на маленькому вогні, постійно помішуючи, 25-30 хв. до готовності рису.
Коли рис звариться, з каструлі вийняти цедру лимона, додати цукор і поварити ще 1-2 хв. Після чого масу трохи охолодити.
Тим часом збити яйця в густу піну.
Збиті яйця помаленьку додати до рисової маси, при цьому збивати масу міксером.
Проварити ще 2-3 хв. до загустіння і відставити з вогню.
Потім додати родзинки і ванільний цукор, все перемішати.
Пудинг викласти в порційну посудину і посипати корицею. Рисовий пудинг з родзинками готовий.