Приготування:
Попри те, що суп з сардинами є дуже легкий і швидкий в приготуванні, він ще й дуже смачний. Ось рецепт, за яким його готую я.
Цибулю нарізати дрібними кубиками.
Моркву натерти на крупній терці.
В сковорідку налити олію і додати цибулю, смажити протягом 3 хв., помішуючи.
Потім додати моркву, перемішати і обсмажити все разом. Коли обсмажиться - відставити з вогню, до зажарки ми повернемось пізніше.
Картоплю почистити, нарізати кубиками і на цьому ж кроці промити рис.
Картоплю і рис покласти у киплячу воду, довести до кипіння і посолити (соліть обережно, тому що консерва сама по собі солена), нехай вариться 15 хв.
Сардину викласти в посудину (разом з юшкою) і подрібнити виделкою.
Додати в каструлю зажарку.
Слідом кинути лавровий лист (на цьому кроці можна поперчити, та я додаю свіжомелений перець безпосередньо в тарілку перед подачею).
Зразу за лавровим листом додати сардину, поварити ще 5 хв. і відставити з вогню.
Смачний, швидкий, простий в приготуванні суп з сардинами (консервою) готовий.