Медовий сир з виноградом
    
 
 Інгредієнти:
    - виноград зелений без кісточок - 150 г
         
    - сир знежирений - 250 г
 
    - мед - 3 ст. л.
 
    - білок - 2 шт.
 
    - лимон - 1/2 шт.
 
    - цукрова пудра - 1 ст. л.
 
    - коньяк чи бренді (за бажанням) - 1 ст. л. 
 
 

 
Приготування:

З лимона вичавити сік.
  

Натерти цедру лимона.
  

Виноград промити. Кожну виноградину розрізати навпіл.
  

Полити невеликою кількістю лимонного соку і притрусити цукровою пудрою.
    

В посудину покласти  сир, мед, цедру лимона і вилити решту лимонного соку.
  

Все добре перетерти ложкою (можна використати блендер).
  
  
Після цього додати виноград і, за бажанням, коньяк.
    

В окремій посудині збити 2 білки з дрібкою солі і додати до сирної маси.
  

Все добре перемішати. Медовий сир з виноградом готовий.
  
Перед подачею десерт охолодити, знову розмішати і викласти в креманки. Прикрасити "засніженими" виноградинами :)
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!