Салат з індички під йогуртовим соусом
Інгредієнти:
- листовий салат (латук) - 1 качан
- помідори черрі (можна звичайні) - 200 г
- моцарелла (mozzarella) - 150 г
- грудка індички (або курки) - 400 г
- сіль
- чорний мелений перець
- оливкова чи соняшникова олія для смаження
Інгредієнти для соусу:
- знежирений йогурт - 4 ст. л.
- оливкова олія - 3 ст. л.
- бальзамічний оцет - 2 ст. л.
Приготування cалата з індички під йогуртовим соусом:
Латук добре промити, обсушити і порвати руками, або порізати ножем.
Помідори черрі помити і розрізати навпіл.
Моцареллу нарізати дольками.
Грудку індички промити, обсушити серветкою і нарізати доволі крупними шматками.
Сковорідку з олією розігріти, викласти шматки індички і смажити до рум’яної скоринки. В кінці приготування посолити і поперчити.
Готуємо соус.
В посудину вилити йогурт, додати олію і бальзамічний оцет.
Все збити вінчиком. Приправити сіллю і перцем.
На порційні тарілки викласти листя салату, зверху викласти розрізані помідори і моцареллу, потім викласти шматки індички і полити йогуртовим соусом. Салат з індички під йогуртовим соусом готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!