Кабачки зі щавлем
    
    
 Інгредієнти:
  
    - кабачки (молоді) - 700 г
 
    - томати (некислі) - 250-300 г (2 невеликі шт.)
 
    - щавель - 100 г (один пучок)
 
    - болгарський перець - 200 г
 
    - зелена цибуля - один пучок
 
    - часник - 1-2 зубчики
 
    - рослинна олія - для смаження
 
    - цукор - 1 ч. л.
 
    - борошно - 3-4 ст. л.
 
    - сіль, чорний мелений перець - за смаком
 
  
 
 
 
 
  Приготування кабачків зі щавлем.

Щавель (без стебел) помити і крупно нарізати.
 
Зелену цибулю подрібнити ножем.
 
Болгарський перець очистити від плодоніжки, насіння і нарізати маленькими кубиками.
 
Помідори занурити на 20 с. в окріп, зняти з них шкірку і також нарізати маленькими кубиками.
 
На сковорідці розігріти невелику кількість рослинної олії, викласти туди перець з нарізаною цибулею і потушкувати 5 хв.
 
Потім додати щавель, помідори і цукор. Перемішати, посолити і поперчити за смаком, накрити кришкою і на маленькому вогні тушкувати 15 хв.
 
Тим часом кабачки порізати кружальцями товщиною 5 мм.
 
Кабачки обваляти в добре підсоленому борошні.
 
Викласти на сковорідку з добре розігрітою олією і підсмажити на середньому вогні з обох боків до рум’яної скоринки. Кожну порцію підсмажених кабачків слід викласти на тарілку з паперовим рушничком чи салфеткою, які вбируть зайвий жир. Ще теплі кабачки при потребі досолити.
 
Тушковані овочі довести до кипіння, додати до них кабачки і вичавлений часник. Акуратно перемішати, накрити кришкою і на малому вогні тушкувати ще 3-5 хв. Кабачки зі щавлем готові.
  
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!