Болгарський перець очистити від плодоніжки, насіння і нарізати маленькими кубиками.
Помідори занурити на 20 с. в окріп, зняти з них шкірку і також нарізати маленькими кубиками.
На сковорідці розігріти невелику кількість рослинної олії, викласти туди перець з нарізаною цибулею і потушкувати 5 хв.
Потім додати щавель, помідори і цукор. Перемішати, посолити і поперчити за смаком, накрити кришкою і на маленькому вогні тушкувати 15 хв.
Тим часом кабачки порізати кружальцями товщиною 5 мм.
Кабачки обваляти в добре підсоленому борошні.
Викласти на сковорідку з добре розігрітою олією і підсмажити на середньому вогні з обох боків до рум’яної скоринки. Кожну порцію підсмажених кабачків слід викласти на тарілку з паперовим рушничком чи салфеткою, які вбируть зайвий жир. Ще теплі кабачки при потребі досолити.
Тушковані овочі довести до кипіння, додати до них кабачки і вичавлений часник. Акуратно перемішати, накрити кришкою і на малому вогні тушкувати ще 3-5 хв. Кабачки зі щавлем готові.