Приготування сирного пирога з персиками.
  А сьогодні у нас надзвичайно ніжний і смачний сирний пиріг з персиками від відомого кондитера П’єра Ерме. Але до цього рецепта я внесла деякі корективи: кисломолочний продукт крем-фреш (який знайти в наших магазинах майже не реально) я замінила сметаною, трошки збільшила кількість продуктів для начинки і взагалі зробила пиріг більш солодким. А наступного разу я б ще додала більше персиків :).
 
 
Готуємо тісто. Розм’якле масло перетерти з цукром.
  
До масла додати жовток, сіль і ледь тепле молоко (~37 °С). Все ретельно перемішати до більш-менш однорідного стану.
  
Поступово додавати борошно та замісити м’яке тісто.  Злегка його приплюснути (щоб потім легше було розкачувати) і помістити в холодильник мінімум на 4 год.
  
Готуємо начинку. Сир зі сметаною подрібнити блендером до однорідного стану. Якщо сир однорідний, без грудочок, цей крок можна пропустити.
  
Яйця збити з цукровою пудрою, ванільним цукром і дрібкою солі до світлої пишної маси.
 
До збитих яєць додати сир зі сметаною і ще раз все збити міксером до однорідного стану.
 
Тісто вийняти з холодильника і на присипаній борошном стільниці розкачати його в круг товщиною 2-3 мм. Розкачане тісто викласти у форму, яку попередньо слід змастити вершковим маслом, і сформувати бортики.
 
На тісто вилити щойно приготовлену начинку. Краї тіста можна підрівняти.
 
Персики нарізати тоненькими плястерками (приблизно 2 мм) та викласти на начинку. Пиріг помістити у заздалегідь розігріту до 200 °С духовку і випікати 35 хв.
 
Спечений пиріг повністю вистудити, щоб начинка добре схопилася, і подавати до столу. Сирний пиріг з персиками готовий.