Приготування м’ясного салату з овочами по-корейськи.
Спершу готуємо маринад для м’яса. У чашу блендера-подрібнювача покласти почищений корінь імбиру, перець чілі без насіння, 1/4 (25 г) ріпчастої цибулі і часник. Перед тим овочі краще порізати на шматки. Туди ж додати цукор, соєвий соус, кунжутну або соняшникову олію. Все гарно подрібнити.
М’ясо очистити від плівок і нарізати поперек волокон смужками завтовшки 1 см.
Цибулю, що залишилася (75 г), нарізати півкільцями. До м’яса додати подрібнену в блендері суміш, порізану цибулю і коріандр.
Все ретельно перемішати. М’ясо залишити маринуватись мінімум на 20 хв.
Поки м’ясо маринується, готуємо інші інгредієнти для салату. Огірки нарізати довгими брусочками, посолити (1 ч.л.) і ретельно перемішати. Огірки залишити на 10-15 хв., щоб вони пустили сік. Потім сік злити.
На сухій сковорідці на малому вогні, постійно помішуючи, підсмажити насіння кунжуту до золотистого кольору.
Зелену цибулю нарізати соломкою, солодкий перець очистити від насіння і також нарізати соломкою, червоний гострий перець (без насіння) і часник подрібнити ножем.
На сковорідці розігріти 1 ст.л. соняшникової рафінованої олії, викласти м’ясо з маринадом, поперчити і на великому вогні, помішуючи, смажити до готовності м’яса і поки не випарується рідина.
Нарізані овочі викласти в миску, перемішати.
До овочів додати обсмажене м’ясо, насіння кунжуту, заправити лимонним соком і перемішати. При потребі додати сіль чи соєвий соус.
М’ясний салат з овочами по-корейськи готовий.