М’ясний салат з овочами по-корейськи

М’ясний салат з овочами по-корейськи.
Інгредієнти:
  • яловичина або телятина - 400 г
  • солодкий перець - 200 г (1 шт.)
  • огірки - 400 г
  • червоний гострий перець - пів стручка (або за смаком)
  • зелена цибуля - 50 г
  • часник - 1 зубчик
  • насіння кунжуту - 1,5 ст.л.
  • сіль - 1 ч.л.
  • лимонний сік - 2 ст.л.
Маринад для м’яса:
  • ріпчаста цибуля - 100 г
  • червоний гострий перець - пів стручка
  • корінь імбиру - 10 г
  • часник - 3 зубчики
  • цукор - 1 ст.л.
  • мелений коріандр - 1 ст.л.
  • соєвий соус - 3 ст.л.
  • кунжутна або соняшникова рафінована олія - 2 ст.л.
М’ясний салат з овочами по-корейськи. Інгредієнти.

Приготування м’ясного салату з овочами по-корейськи.

Готуємо маринад.
Спершу готуємо маринад для м’яса. У чашу блендера-подрібнювача покласти почищений корінь імбиру, перець чілі без насіння, 1/4 (25 г) ріпчастої цибулі і часник. Перед тим овочі краще порізати на шматки. Туди ж додати цукор, соєвий соус, кунжутну або соняшникову олію. Все гарно подрібнити.
Нарізане смужками м’ясо.
М’ясо очистити від плівок і нарізати поперек волокон смужками завтовшки 1 см.
М’ясо маринується.
Цибулю, що залишилася (75 г), нарізати півкільцями. До м’яса додати подрібнену в блендері суміш, порізану цибулю і коріандр.
М’ясо маринується.
Все ретельно перемішати. М’ясо залишити маринуватись мінімум на 20 хв.
Нарізані та посолені огірки.
Поки м’ясо маринується, готуємо інші інгредієнти для салату. Огірки нарізати довгими брусочками, посолити (1 ч.л.) і ретельно перемішати. Огірки залишити на 10-15 хв., щоб вони пустили сік. Потім сік злити.
Кунжут смажиться.
На сухій сковорідці на малому вогні, постійно помішуючи, підсмажити насіння кунжуту до золотистого кольору.
Зелена цибуля, солодкий перець, червоний пекучий перець та часник.
Зелену цибулю нарізати соломкою, солодкий перець очистити від насіння і також нарізати соломкою, червоний гострий перець (без насіння) і часник подрібнити ножем.
М’ясо смажиться.
На сковорідці розігріти 1 ст.л. соняшникової рафінованої олії, викласти м’ясо з маринадом, поперчити і на великому вогні, помішуючи, смажити до готовності м’яса і поки не випарується рідина.
Овочі в мисці.
Нарізані овочі викласти в миску, перемішати.
Збираємо і заправляємо салат.
До овочів додати обсмажене м’ясо, насіння кунжуту, заправити лимонним соком і перемішати. При потребі додати сіль чи соєвий соус.
М’ясний салат з овочами по-корейськи готовий.
М’ясний салат з овочами по-корейськи готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 2294
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2020-05-19
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (0):
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
Нагору