Готуємо сирники з манкою.
М'який "немокрий" кисломолочний сир розім’яти виделкою.
До сиру розбити одне яйце. Додати манну крупу дрібного помолу. Додати цукор, ванільний цукор і дрібку солі. Перемішати.
Миску з тістом накрити харчовою плівкою, помістити в холодильник на 30 хв.
На присипаній борошном стільниці розкачати тісто ковбаскою діаметром 4-5 см. Розрізати на частини товщиною 2-3 см.
Кожну частину тіста обваляти в борошні і сформувати сирники.
У мене вийшло 12 сирників :)
На сковорідці розігріти соняшникову рафіновану олію. Викласти сирники, смажити на невеликому вогні до рум'яної скоринки з обох боків. Подавати з улюбленим варенням та сметаною :) Ніжні сирники з манкою готові :)