Сирники з манкою

Сирники з манкою рецепт.
Підписка Youtube Підписуйтесь на наш Youtube канал, тисніть на дзвіночок, щоб отримувати сповіщення про нові відеорецепти! Будемо дуже раді вам :) Дякуємо :)
Інгредієнти:
  • кисломолочний сир 5% - 400 г
  • яйце (невелике) - 1 шт.
  • манка (дрібного помолу) - 2-2,5 ст. л. (залежить від вологості сиру)
  • цукор - 1,5 ст. л.
  • ванільний цукор - 1 ч. л.
  • дрібка солі
А також:
  • соняшникова рафінована олія - для смаження
  • варення, сметана - для подачі
  • пшеничне борошно - для формування сирників

Готуємо сирники з манкою.

Додаємо манку, цукор, ванільний цукор, яйце до сиру.
М'який "немокрий" кисломолочний сир розім’яти виделкою. До сиру розбити одне яйце. Додати манну крупу дрібного помолу. Додати цукор, ванільний цукор і дрібку солі. Перемішати.
Накриваємо харчовою плівкою.
Миску з тістом накрити харчовою плівкою, помістити в холодильник на 30 хв.
Нарізаємо майбутні сирники.
На присипаній борошном стільниці розкачати тісто ковбаскою діаметром 4-5 см. Розрізати на частини товщиною 2-3 см.
Формуємо сирники.
Кожну частину тіста обваляти в борошні і сформувати сирники.
Готові до смаження сирники.
У мене вийшло 12 сирників :)
Сирники смажаться.
На сковорідці розігріти соняшникову рафіновану олію. Викласти сирники, смажити на невеликому вогні до рум'яної скоринки з обох боків. Подавати з улюбленим варенням та сметаною :) Ніжні сирники з манкою готові :)
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 679
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2021-12-08
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (0):
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
Нагору