Рогалики з повидлом
    
 
 Інгредієнти:
    - маргарин "Вершковий"- 200 г
         
    - сметана - 200 г (20% жирності)
 
    - цукор - 2-3 ст. л.
 
    - борошно - 350 г
 
    - сода - 1/2 ч. л.
 
    - повидло - 150 г
 
    - пудра цукрова
 
 
 Приготування:

Маргарин розтопити на водяній бані.
  

Розтоплений маргарин вилити в посудину, додати сметану і цукор.
  

Все добре вимішати до однорідної маси.
  
  
Борошно просіяти, вимішати з содою і додати в посудину. Замісити некруте тісто. Тісто загорнути в поліетиленовий пакет і покласти в холодильник на 1 год.
    

Охолоджене тісто розділити на 6 рівних частин. З кожної частини розкатати круг товщиною приблизно 3 мм. Тісто розрізати на рівні трикутники,  на зовнішній край кожного трикутника викласти повидло (як на фото) і загорнути до середини.
  

Деко змастити олією і викласти рогалики. Деко з рогаликами помістити в розігріту до 180 °С духовку і випікати приблизно 30 хв. Рогалики з повидлом готові.
  
Готові рогалики обмакати в пудрі, або притрусити нею.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!