Тістечка з повидлом
Інгредієнти:
- маргарин “Вершковий” - 200 г
- цукор - 100 г
- яйця - 3 шт.
- варений жовток - 1 шт.
- борошно - 350-400 г
- повидло - 150-200 г
- сода гашена оцтом - 0,5 ч. л.
Приготування печива з повидлом:
Це печенько гарно пасує на щодень – швидко, легко, недорого, ну і, звичайно, смачно :)
В посудину висипати цукор, додати три яйця і один варений жовток. Перетерти.
Потім додати розм’яклий маргарин і збити міксером.
Потім додати борошно і гашену оцтом соду.
Замісити тісто, загорнути його в харчову плівку і поставити на 30 хв. в холодильник.
Розкатати тісто, вирізати з нього квадрат. Залишки тіста зліпити докупи, загорнути в харчову плівку і поставити в морозильну камеру на 15-20 хв.
Тим часом змастити тісто тонким шаром повидла.
Дістати тісто з морозильної камери і на грубій терці натерти його поверх повидла.
Тісто розрізати на квадритики і викласти на деко. Перед тим деко змастити маргарином і присипати борошном або застелити пергаментним папером. Випікати тістечка в розігрітій до 180 °С духовці приблизно 20 хв. Тістечка з повидлом готові
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!