Тістечка з повидлом

Тістечка з повидлом. Рецепт приготування.
Інгредієнти:
  • маргарин “Вершковий” - 200 г
  • цукор - 100 г
  • яйця - 3 шт.
  • варений жовток - 1 шт.
  • борошно - 350-400 г
  • повидло - 150-200 г
  • сода гашена оцтом - 0,5 ч. л.
Тістечка з повидлом.
Приготування печива з повидлом: Це печенько гарно пасує на щодень – швидко, легко, недорого, ну і, звичайно, смачно :)
Збиваємо яйця з цукром
В посудину висипати цукор, додати три яйця і один варений жовток. Перетерти.
Додаємо маргарин і збиваємо.
Потім додати розм’яклий маргарин і збити міксером.
Додаємо борошно, гашену оцтом соду.
Потім додати борошно і гашену оцтом соду.
Замішуємо тісто, загортаємо в харчову плівку і ставимо в холодильник.
Замісити тісто, загорнути його в харчову плівку і поставити на 30 хв. в холодильник.
Розкачуємо тісто і вирізаємо його великим квадратом. Рештки зліплюємо докупи, ставимо в пакет і в холодильник.
Розкатати тісто, вирізати з нього квадрат. Залишки тіста зліпити докупи, загорнути в харчову плівку і поставити в морозильну камеру на 15-20 хв.
Змащуємо тісто повидлом.
Тим часом змастити тісто тонким шаром повидла.
По повидлу притираємо тістом з холодильника.
Дістати тісто з морозильної камери і на грубій терці натерти його поверх повидла.
Тісто розрізати на квадратики і викласти на змащене маргарином і присипане борошном деко. Випікати 20 хв. у розігрітій до 180 градусів духовці.
Тісто розрізати на квадритики і викласти на деко. Перед тим деко змастити маргарином і присипати борошном або застелити пергаментним папером. Випікати тістечка в розігрітій до 180 °С духовці приблизно 20 хв. Тістечка з повидлом готові
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 19642
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2012-03-07
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (14):hanna | 2012-03-07
Дуже гарний рецепт. Мені подобається що можна пофантазувати, змінюючи форму, посипку, помазку. Дякую.
Яна | 2012-03-25
Я обовязково приготую =))))сподіваюся що це тістечко дуже смачне,я й не сумніваюся тому що виглядає суперово =))))
Люба | 2012-08-20
Дякую за рецепт. Хотілось ще би рецепта доброго сирника.
ося | 2012-08-28
На вигляд смачно,обов’язково приготую. Хотілося б ще рецепт смачного слойоного пирога.
Люба | 2012-08-28
Люба, ося, все буде, тільки не одразу :)
Сеня | 2012-10-09
У мене щось за 15-20 хв в морозілці тісто не замерзало,і не хотіло тертись... Краще ділити на маленькі частини, і по частинках терти.
Люба | 2012-10-09
Сеня, забула сказати, перед тим як класти тісто в морозильну камеру, я з нього роблю невелику паляничку завтовшки 1 см, тоді тісто добре промерзає, але ваш спосіб також дуже добрий :)
Віка | 2014-01-03
Спробую))))) дякую Вам
Ірина | 2014-02-10
Соду не потрібно гасити оцтом, тому що вона прореагує ще до того як потрапить в тісто, і відповідно не буде того ефекту, що має бути!
Оксана | 2014-07-18
А навіщо варений жовток?
Люба | 2014-07-18
Варений жовток додається для більшої крихкості тіста.
Юлія | 2014-08-12
Дуже добрим вийшло печиво.
Яна | 2018-07-23
Люба, а можна брати інший маргарин а не «Вершковий»?
Люба | 2018-07-24
Яно, так, можна брати інший маргарин.
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору