Салат “Мімоза”
    
	
 Інгредієнти:
  
    - рибна консерва (в мене тунець) - 200 г
 
    - картопля - 250-300 г
 
    - морква - 150 г
 
    - цибуля (за бажанням можна замінити кислуватим яблуком) - 100-150 г
 
    - яйця - 4 шт.
 
    - майонез
 
    - сіль
 
  
 
 
  
Приготування салату “Мімоза”:

Перед приготуванням салату картоплю, моркву і яйця відварити.
Цибулю очистити, порізати дрібними кубиками, промити в дуже холодній воді, посолити, можна скропити  оцтом і залишити на 15-20 хв.
 
Картоплю очистити і натерти на дрібній терці в посудину, в якій будемо готувати салат, трошки посолити. Змастити майонезом – це буде перший шар.
 
Шматки риби розім’яти виделкою і викласти на картоплю. Зверху змастити майонезом.
 
На рибу викласти цибулю і змастити майонезом.
 
Поверх цибулі натерти на дрібній терці моркву, також змастити майонезом.
 
Білки відділити від жовтків і натерти на дрібній терці поверх моркви. Змастити майонезом.
 
Останній шар – терті на дрібній терці жовтки. Потім салат поставити на 2-3 год. в холодильник. Перед подачею можна прикрасити зеленню. Салат “Мімоза” готовий.
 
  
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!