Салат з курки, моркви по-корейськи і омлету
Інгредієнти:
- морква по-корейськи - 200 г
- куряче філе - 250-300 г
- ріпчаста цибуля - 80 г
- яйця - 3 шт.
- молоко - 50 мл.
- олія для смаження
- оцет 9% - 1 ст. л.
- сіль, чорний мелений перець - за смаком
- зелень петрушки
- майонез
Приготування салату з курки, моркви по-корейськи і омлету.
Філе курки відварити у підсоленій воді (варити приблизно 20 хв.).
Цибулю очистити, дрібно нарізати, залити холодною водою, додати оцет. Перемішати і залишити на 15 хв. Після цього воду злити, цибулю відтиснути.
В посудину збити яйця, додати молоко, сіль, свіжомелений чорний перець і …
… вінчиком або вилкою збити до однорідного стану.
На сковорідці середнього розміру, наливши трошки олії, посмажити три тоненькі омлети. Омлети слід обсмажити з обох боків.
Омлети викласти один на одного, загорнути в рулет і нарізати кільцями товщиною приблизно 7 мм.
Відварене куряче філе порвати руками, розділяючи вздовж волокон, на невеликі шматки.
У велику посудину викласти куряче філе, нарізаний омлет, моркву по-корейськи і мариновану цибулю.
Додати майонез і все ретельно перемішати. При потребі додати сіль, перець.
Салат розкласти в порційні тарілки і притрусити порізаною зеленню петрушки. Салат з курки, моркви по-корейськи і омлету готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!