Морква по-корейськи

Морква по-корейськи.
Інгредієнти:
  • морква - 500 г
  • ріпчаста цибуля - 150 г
  • часник - 3-4 зубчики
  • соняшникова рафінована олія - 100 мл.
  • оцет 9% - 1-2 ст. л.
  • цукор - 1 ч. л.
  • коріандр - 1 ч. л.
  • червоний пекучий перець - 1 / 4 ч. л. (або за смаком)
  • сіль, свіжомелений чорний перець - за смаком
Морква по-корейськи. Інгредієнти.
Приготування моркви по-корейськи.
Потерта на терці морква.
Моркву помити, почистити і натерти на терці для корейської моркви, посолити, злегка пом’яти рукою і залишити на 15-20 хв. Потім, за бажанням, сік, що пустить морква, можна злити, але моркву відтискати не потрібно.
Доволі крупно порізана цибуля.
Цибулю очистити і нарізати крупними шматками.
Цибуля смажиться.
На сковорідці розігріти олію, викласти цибулю і підсмажити її до коричневого кольору. Потім цибулю вийняти зі сковорідки, вона нам більше не знадобиться.
Спеції в ступці.
Поки смажиться цибуля, змолоти, або перетерти в ступці коріандр, чорний і червоний пекучий перець.
До моркви додаємо спеції.
До моркви викласти перетерті спеції, вичавлений через часникодавку часник, цукор і оцет.
Додаємо до моркви гарячу олію.
Потім до моркви вилити розжарену олію, що залишилася після смаження цибулі. Все ретельно перемішати і залишити на 1-2 год., або й більше, від цього морква стане ще смачніша.
Морква по-корейськи готова.
Морква по-корейськи готова.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 151412
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2013-03-04
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (17):Галя | 2014-03-15
Дуже смачний рецепт!
Вікторія | 2015-01-04
Дуже добре, він дуже допоміг. Дякую.
Таня | 2015-12-31
Клас!
Олександра | 2016-01-20
Дякую за рецепт із фото!
Наталя | 2016-08-25
Дякую за рецепт, дуже смачно!!!
Анна | 2016-10-01
Морка вийшла дуже смачна! Дякую за рецепт із фото!
Люба | 2016-10-02
На здоров’я :)
Олена, Дарина | 2016-10-03
Дякую за рецепт! Смачно як завжди.
Надя | 2016-10-27
Рецепт – супер!
Надія | 2016-12-22
Дякую. Смачна морковка.
Сергій | 2017-03-13
Дуже дякую! З цибулею- це щось!
Олег | 2017-03-30
Супер!
Руфіна | 2017-05-24
Скажіть будь-ласка,а моркву в кінці приготування, під прес не ставити?
Люба | 2017-05-25
Руфіно, під прес моркву ставити не потрібно. За бажанням, можна трошки злити сік, що виділився після того як посолили моркву, але не відтискаючи саму моркву. Як на мене, морква по-корейськи має бути соковитою.
Юлія | 2017-12-28
Дуже смачна, і швидко готується.
Сон Ду Хван | 2020-01-05
Ну на решті! Притомний рецепт, перший, та, мабуть, єдиний з десятку перебраних, що хоч якось відповідає дійсності)) Все ок, хіба що оцту замало, але то кому як, як і цукру - не ч.л., а ст.л., але ж то ще залежить від самої моркви. Спеції треба підігріти на сухій розжареній пательні разом з 2 ст.л. кунжуту (чорного чи білого - за самком та можливістю), а вже потім до купи)). Але краще і простіше спеції та кунжут всипати у гарячу олію, яка після цибулі, разом з часником й дуже недовго прогріти, - тоді ще й часник набуде необхідного аромату, а сирий - то непогано, але не зовсім то пальто... Є ще нюанси, але некритичні) Дякую!
Люба | 2020-01-05
Дякую Вам за такий ґрунтовний відгук 😊
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору