Приготування салату з печеного перця.
Якщо для приготування цього салату використати перці різних кольорів, то він вийде не лише смачнний, а ще й яскравий та веселий на вигляд :)
![Фото 1 Печений болгарський перець.](files/salaty/salat-pechenogo-pertsy/perets.jpg)
Перець запекти в духовці при максимальній температурі, періодично його обертаючи. Якщо в духовці є гриль, можна ним скористатись.
![Фото 2 Печений перець нарізаний смужками.](files/salaty/salat-pechenogo-pertsy/poriz-perets.jpg)
Запечений перець очистити від шкірки, плодоніжки і насіння. Порізати його соломкою довільної довжини вздовж волокон.
![Фото 3 Дрібно нарізаний часник.](files/salaty/salat-pechenogo-pertsy/chasnyk.jpg)
Часник подрібнити ножем.
![Фото 4 Додаємо до перцю часник сіль і цукор.](files/salaty/salat-pechenogo-pertsy/+chasnyk.jpg)
В посудину викласти нарізаний печений перець і подрібнений часник. Посолити і додати цукор.
![Фото 5 Додаємо винний оцет.](files/salaty/salat-pechenogo-pertsy/+ocet.jpg)
Слідом додати винний оцет ...
![Фото 6 Додаємо оливкову олію.](files/salaty/salat-pechenogo-pertsy/+oliya.jpg)
... і оливкову олію.
![Фото 7 Салат із печеного болгарського перця готовий.](files/salaty/salat-pechenogo-pertsy/gotovo.jpg)
Все акуратно перемішати, викласти в невеликі салатниці і притрусити січеною зеленню петрушки. Салат з печеного перця готовий.