‹‹ на попередню сторінку

Другі страви

Всього рецептів в категорії: 101
2318
0
Гречка з грибами на сковороді
Інгредієнти: гречка - 200 г (1 скл.); вода - 400 мл (2 скл.); шампіньйони - 200 г; ріпчаста цибуля - 100 г; морква - 100 г; часник - 1-2 зубчики; соняшникова рафінована олія - 50 мл; сіль, чорний мелений перець - за смаком.
1835
0
Скумбрія запечена в духовці
Інгредієнти: скумбрія (без голів та нутрощів) - 2 шт. (700 г); помідори (невеликі) - 2-3 шт.; цибуля ріпчаста (невелика) - 2 шт.; кунжут - 1 ч. л.; сік з половини лимону (або за смаком); сіль, чорний мелений перець - за смаком; соняшникова рафінована олія - для змащування форми та риби.
2347
0
Паприкаш з яловичини
Інгредієнти: м’ясо (яловичина) - 500 г; ріпчаста цибуля - 1 шт.; часник - 2 зубчики; порошок солодкої паприки - 1 ст. л. (з невеликою гіркою); пшеничне борошно - 1 ст. л.; сметана - 2 ст. л.; олія соняшникова рафінована - 3-4 ст. л.; вода - 150 мл; сіль, чорний мелений перець - за смаком.
1255
0
Гарбузові оладки з часником
Інгредієнти: гарбуз - 400 г; яйця - 2 шт.; часник - 3-4 зубчики; зелень петрушки; пшеничне борошно - 4 ст. л.; сіль, чорний мелений перець - за смаком; соняшникова рафінована олія - для смаження; сметана - для подачі.
2118
0
Запіканка з цвітної капусти
Інгредієнти: цвітна капуста - 700 г; сметана (20%) - 3 ст. л.; молоко - 50 мл; яйця - 2 шт.; гранульований часник - 1/2 ч. л.; гірчиця - 1 ч. л.; напівтвердий сир - 120 г; сіль, чорний мелений перець - за смаком; вершкове масло - для змащування форми; панірувальні сухарі.
1041
0
Гарбуз тушкований в сметані з часником
Інгредієнти: гарбуз мускатний - 500 г; сметана (20% жирності) - 180 г; часник - 2-3 зубчики; порошок солодкої паприки - 1 ч. л.; зелень кропу і петрушки ; сіль, чорний мелений перець - за смаком; соняшникова рафінована олія - для смаження.
2024
0
Запечена картопля з пікантним соусом
Інгредієнти: часник - 2 зубчики; гострий перець (невеликий) - 1 шт.; зелень петрушки і кропу - 1 пучок; оливкова олія - 6 ст. л.; лимонний сік - 1 ст. л. або за смаком; сіль - за смаком; картопля (середня / велика) - 5-6 шт.; борошно - 1 ст. л.; сіль - 1 ч. л.; порошок солодкої паприки - 1 ч. л.
2671
2
Куряче філе запечене у фользі
Інгредієнти: філе курячої грудинки - 2 шт. (по 250 г); часник - 3 зубчики; оливкова олія - 2 ст. л.; соєвий соус - 3 ст. л.; сушені трави - 2 ч. л.; сіль, чорний мелений перець - за смаком.
14990
10
Риба запечена з помідорами
Інгредієнти: філе морської чи прісноводної риби (у мене пангасіус) - 700 г; помідори - 400 г; ріпчаста цибуля - 150 г; часник - 3 зубчики; петрушка - півпучка; сметана (20%) - 200 г; пшеничне борошно - 1 ч.л. (з гіркою); напівтвердий сир - 100 г; соняшникова рафінована олія - 1 ст.л. (при потребі); сіль - за смаком.
21918
3
Голубці з м’ясом та рисом
Інгредієнти: капуста рання - 1 головка (1700 г); фарш (суміш свинячого і яловичого 1:1) - 600 г; рис - 150 г; ріпчаста цибуля - 300 г; морква - 300 г; томатна паста - 100 г (2 ст.л. з гіркою); суміш прованських трав (або ін. за смаком) - 2 ч.л.; цукор - 1 ч.л.; сіль, чорний мелений перець - за смаком; соняшникова рафінована олія - для смаження; сметана - при подачі.
UA RU