‹‹ на попередню сторінку

Солодка випічка

Всього рецептів в категорії: 56
53
0
Гарбузовий пиріг з сирним кремом
Інгредієнти: гарбуз - 200 г; яйця - 2 шт.; цукор - 150 г; соняшникова рафінована олія - 100 мл; пшеничне борошно в/г - 200 г; порошок кориці - 1/2 ч. л.; порошок імбиру - 1/2 ч. л.; розпушувач для тіста - 2 ч. л.; сіль - 1/4 ч. л.; волоський горіх - 50 г; родзинки - 50 г; сир кисломолочний (у мене 5%) - 200 г; вершки 33% - 200 г; цукрова пудра - 50 г.
471
0
Заливний яблучний пиріг
Інгредієнти: яйця (крупні) - 2 шт.; цукор - 100 г; ванільний цукор - 1 ч. л.; молоко - 100 мл; соняшникова рафінована або оливкова олія - 50 мл; пшеничне борошно - 200 г; порошок кориці - 1 ч. л.; розпушувач для тіста - 1 ч. л. з вершком; яблука з кислинкою - 700 г; цукрова пудра; вершкове масло - для змащування форми.
8438
0
Пляцок з ревенем (румбамбаром)
Інгредієнти: курячі яйця - 3 шт.; пшеничне борошно в.г. - 300 г; вершкове масло - 200 г; сметана - 2 ст.л.; цукор - 200 г; ревень - 800 г; вода - 100 мл; ванільний цукор - 10 г (1 п.); картопляний крохмаль - 2 ст.л.; цедра з одного лимона; цукрова пудра - 100 г; ядра грецького горіха (подрібнені) - 60 г.
12112
2
Мандариновий торт з вершковим кремом
Інгредієнти: яйця (невеликого розміру) - 3 шт.; пшеничне борошно в/г - 90 г; цукор - 230 г; жовтки (з невеликих яєць) - 4 шт.; кукурудзяний крохмаль - 20 г; вершки 10% - 250 мл; вершки 33% - 200 мл; вершкове масло - 50 г; желатин - 10 г; мандарини (без шкірки) - 400 г; желатин - 15 г + 100 мл води; апельсин - 1 шт.; вода - 40 мл.
12548
2
Торт Фрезьє
Інгредієнти: яйця - 4 шт.; жовтки - 7 шт.; цукор - 250 г; пшеничне борошно в/г - 120 г; вершкове масло - 260 г; сіль; молоко - 700 мл; ванільний цукор - 10 г; кукурудзяний крохмаль - 70 г; желатин (за бажанням) - 5-7 г; апельсини (невеликі) - 2 шт.; цукор - 80 г; полуниця - 700 г.
9615
2
Яблучний пиріг з журавлиною
Інгредієнти: пшеничне борошно - 300 г; молоко - 100 мл; пресовані дріжджі - 20 г; цукор - 90 г; вершкове масло - 30 г; курячі яйця - 3 шт.; цедра з одного лимона; дрібка солі; сметана (в мене домашня) - 400 г; картопляний крохмаль - 40 г; яблука з кислинкою - 1 кг; журавлина - 200 г; мигдаль мелений (за бажанням) - 50 г; цукрова пудра - за смаком.
12898
0
Ягідний тарт із заварним кремом
Інгредієнти: молоко - 500 мл; яйця - 6 шт.; цукор - 180 г; кукурудзяний крохмаль - 60 г; вершкове масло - 170 г; ванільний цукор - 1 п. ( 10 г ); пшеничне борошно в/г - 250 г; ягоди (полуниця, малина, смородина, чорниця, вишня і т.п.) - 400-500 г; білий шоколад (за бажанням) - 90 г.
16741
6
Літній пиріг з малиною та білим шоколадом
Інгредієнти: борошно пшеничне в/г - 200 г; вершкове масло - 100 г; яйця - 5 шт.; цукор - 50 г; ванільний цукор - 1,5 ч. л.; вершки (20%) - 300 г; білий шоколад - 200 г; малина - 200-250 г.
81920
28
Пляцок «Ейфорія»
Інгредієнти: кава еспресо - 120 мл; какао-порошок - 40 г; яйця - 10 шт.; цукор - 300 г; олія соняшникова рафінована - 80 мл; пшеничне борошно в/г - 140 г; розпушувач до тіста - 1,5 ч. л.; мак сухий цілісний - 150 г; горіхи (грецький, фундук і/чи мигдаль) - 100 г; вершкове масло - 270 г; жирні вершки (33%) - 170 мл; чорний шоколад - 200 г; варене згущене молоко - 370 г.
26478
12
Пляцок «Небесні ласощі»
Інгредієнти: пшеничне борошно в/г - 300 г; маргарин вершковий - 200 г; яйця курячі - 4 шт.; цукор - 330 г; сметана - 40 г (2 ст. л.); розпушувач тіста - 10 г; яблука - 1 кг; лимонне желе - 180 г; горіх волоський (ядра) - 200 г; вершки (в мене 15 %) - 150 мл; вершкове масло - 250 г; коньяк - 1 ст. л.; чорний шоколад - 200 г; соняшникова рафінована олія - 50 г.
Російська Українська