‹‹ на попередню сторінку

Солодка випічка

Всього рецептів в категорії: 58
1685
2
Кокосове печиво до чаю
Інгредієнти: яєчні білки - 2 шт.; кокосова стружка - 150 г; цукор - 100 г; дрібка солі.
1577
0
Простий кекс з цукатами
Інгредієнти: вершкове масло - 160 г; яйця - 3 шт.; цукор - 150 г; ванільний цукор - 1 ч. л.; пшеничне борошно - 200-220 г; кольорові цукати - 160 г; дрібка солі; розпушувач для тіста - 1 ч. л. (без гірки); цукрова пудра - для посипки.
525
0
Гарбузовий пиріг з сирним кремом
Інгредієнти: гарбуз - 200 г; яйця - 2 шт.; цукор - 150 г; соняшникова рафінована олія - 100 мл; пшеничне борошно в/г - 200 г; порошок кориці - 1/2 ч. л.; порошок імбиру - 1/2 ч. л.; розпушувач для тіста - 2 ч. л.; сіль - 1/4 ч. л.; волоський горіх - 50 г; родзинки - 50 г; сир кисломолочний (у мене 5%) - 200 г; вершки 33% - 200 г; цукрова пудра - 50 г.
2013
0
Заливний яблучний пиріг
Інгредієнти: яйця (крупні) - 2 шт.; цукор - 100 г; ванільний цукор - 1 ч. л.; молоко - 100 мл; соняшникова рафінована або оливкова олія - 50 мл; пшеничне борошно - 200 г; порошок кориці - 1 ч. л.; розпушувач для тіста - 1 ч. л. з вершком; яблука з кислинкою - 700 г; цукрова пудра; вершкове масло - для змащування форми.
8975
1
Пляцок з ревенем (румбамбаром)
Інгредієнти: курячі яйця - 3 шт.; пшеничне борошно в.г. - 300 г; вершкове масло - 200 г; сметана - 2 ст.л.; цукор - 200 г; ревень - 800 г; вода - 100 мл; ванільний цукор - 10 г (1 п.); картопляний крохмаль - 2 ст.л.; цедра з одного лимона; цукрова пудра - 100 г; ядра грецького горіха (подрібнені) - 60 г.
13036
4
Мандариновий торт з вершковим кремом
Інгредієнти: яйця (невеликого розміру) - 3 шт.; пшеничне борошно в/г - 90 г; цукор - 230 г; жовтки (з невеликих яєць) - 4 шт.; кукурудзяний крохмаль - 20 г; вершки 10% - 250 мл; вершки 33% - 200 мл; вершкове масло - 50 г; желатин - 10 г; мандарини (без шкірки) - 400 г; желатин - 15 г + 100 мл води; апельсин - 1 шт.; вода - 40 мл.
13101
2
Торт Фрезьє
Інгредієнти: яйця - 4 шт.; жовтки - 7 шт.; цукор - 250 г; пшеничне борошно в/г - 120 г; вершкове масло - 260 г; сіль; молоко - 700 мл; ванільний цукор - 10 г; кукурудзяний крохмаль - 70 г; желатин (за бажанням) - 5-7 г; апельсини (невеликі) - 2 шт.; цукор - 80 г; полуниця - 700 г.
9865
2
Яблучний пиріг з журавлиною
Інгредієнти: пшеничне борошно - 300 г; молоко - 100 мл; пресовані дріжджі - 20 г; цукор - 90 г; вершкове масло - 30 г; курячі яйця - 3 шт.; цедра з одного лимона; дрібка солі; сметана (в мене домашня) - 400 г; картопляний крохмаль - 40 г; яблука з кислинкою - 1 кг; журавлина - 200 г; мигдаль мелений (за бажанням) - 50 г; цукрова пудра - за смаком.
13326
0
Ягідний тарт із заварним кремом
Інгредієнти: молоко - 500 мл; яйця - 6 шт.; цукор - 180 г; кукурудзяний крохмаль - 60 г; вершкове масло - 170 г; ванільний цукор - 1 п. ( 10 г ); пшеничне борошно в/г - 250 г; ягоди (полуниця, малина, смородина, чорниця, вишня і т.п.) - 400-500 г; білий шоколад (за бажанням) - 90 г.
17072
6
Літній пиріг з малиною та білим шоколадом
Інгредієнти: борошно пшеничне в/г - 200 г; вершкове масло - 100 г; яйця - 5 шт.; цукор - 50 г; ванільний цукор - 1,5 ч. л.; вершки (20%) - 300 г; білий шоколад - 200 г; малина - 200-250 г.
UA RU