‹‹ на попередню сторінку

Закуски

Всього рецептів в категорії: 36
180
0
Закуска з баклажанів
Інгредієнти: баклажани (середнього розміру) - 6 шт.; зелень петрушки (без грубих стебел) - 100 г; часник - 10 великих зубчиків; винний оцет і лимонний сік - 3 ст. л. (по 1.5 ст. л.); оливкова олія - 8 ст. л.; сіль - 2 ч. л. або за смаком.
1949
0
Гуакамоле
Інгредієнти: авокадо стигле - 2 шт.; помідор стиглий - 1 шт.; сік невеликого лайма; цибуля шалот (у мене ріпчаста) - 25 г; зелень петрушки чи кінзи - кілька гілочок; перець чілі (невеликий) - 1 шт.; сіль, чорний мелений перець - за смаком.
3612
0
Форшмак
Інгредієнти: Оселедць слабосолений (у мене філе) - 400 г; яйця - 3 шт.; ріпчаста цибуля - 150 г; яблуко кисле - 100 г; вершкове масло - 50-80 г; зелена цибуля - за бажанням.
5766
0
Хумус
Інгредієнти: нут сухий - 200 г; кунжутна паста (тахіні) - 2 ст. л.; лимонний сік - 2 ст. л. або за смаком; часник - 2-3 зубчика; зіра - 1/2 ч. л.; солодка мелена паприка (за бажанням) - 1/2 ч. л.; оливкова олія - 2-3 ст. л.; сіль - за смаком.
12829
3
Рулетики з лососем та сирним кремом
Інгредієнти: яйця курячі - 2 шт.; молоко - 300 мл; пшеничне борошно в / г - 150 г; цукор - 2 ч. л.; сіль - 1 / 3 ч. л.; пастоподібний кисломолочний сир (у мене 5 %) - 200 г; вершкове масло - 80 г; сметана (20 %) - 50 мл; лимонний сік - 1 ч. л. або за смаком; зелень кропу - 2-3; копчений лосось чи сьомга - 250 г.
19398
3
Закуска з лососем, вершковим сиром та авокадо
Інгредієнти: пісочні тарталетки (маленького розміру) - 13-14 шт.; підкопчений лосось чи сьомга - 150 г; стигле авокадо - 200 г; вершковий сир - 150 г; лимонний сік - 1-2 ч. л.; зелень кропу - 2-3 гілочки.
8504
12
Печінковий паштет з коньяком і мускатним горіхом
Інгредієнти: куряча печінка - 500 г; ріпчаста цибуля - 200 г; морква - 100 г; вершкове масло - 100 г; мелений мускатний горіх - 1 / 2 ч. л. або за смаком; коньяк - 3 ст. л.; сіль, чорний мелений перець - за смаком; рафінована соняшникова олія - для смаження.
81452
27
Кабачковий торт
Інгредієнти: молоді кабачки - 600 г; яйця - 5 шт. + 1 шт. для декору; пшеничне борошно - 3 ст. л. з гіркою; молода морква - 150-200 г; ріпчаста цибуля - 200 г; помідори - 400 г + 100 г для декору; часник - 3-4 зубчики; зелень петрушки - півпучка; домашній майонез - 4 ст. л.; сіль, чорний мелений перець - за смаком; соняшникова рафінована олія - для смаження.
15042
1
Яйця по-неаполітанськи
Інгредієнти: яйця - 4 шт.; помідори середнього розміру - 3 шт.; анчоуси - 50 г; каперси - 20 г; базилік - 5-6 листочків; оливкова олія - 4-5 ст. л.; білий винний оцет - 1 ст. л.; сіль, чорний мелений перець - за смаком.
8421
0
Гарячі канапки з грибами та бринзою
Інгредієнти: печериці - 150 г; бринза - 120 г; зелень (базилік або кріп з петрушкою) - півпучка; часник - 2 зубчики; оливкова олія - 1 ст. л.; зелень кропу; хліб.
Російська Українська