Міш-маш приготування.
Міш-маш – традиційна страва болгарської кухні. Вона швидко й легко готується, мабуть, тому її зазвичай подають на сніданок. Сьогодні я пропоную приготувати класичний варіант цієї страви, але, за бажанням, під час смаження овочів ви можете додати до неї інші інгредієнти: гриби, шинку, оливки, консервовану кукурудзу, а також часник, чи інші спеції. Подають міш-маш гарячим.
![Фото 1 Порізана короткою соломкою цибуля.](files/2013/drugi/mish-mash/cybulya.jpg)
Цибулю почистити і нарізати короткою соломкою.
![Фото 2 Порізаний короткою соломкою болгарський перець.](files/2013/drugi/mish-mash/perets.jpg)
Болгарський перець очистити від плодоніжки та насіння і також нарізати короткою соломкою.
![Фото 3 Очищений від шкірки і порізаний помідор.](files/2013/drugi/mish-mash/tomaty.jpg)
Помідори опустити на кілька секунд в киплячу воду, зняти шкірку і порізати кубиками.
![Фото 4 Цибуля смажиться.](files/2013/drugi/mish-mash/cyb.jpg)
На рослинній олії обсмажити цибулю до прозорого стану.
![Фото 5 Додаємо до цибулі болгарський перець.](files/2013/drugi/mish-mash/+per.jpg)
Додати болгарський перець і на середньому вогні смажити приблизно 7 хв.
![Фото 6 До цибулі з перцем додаємо помідор.](files/2013/drugi/mish-mash/+tom.jpg)
Потім додати помідори, перемішати і смажити ще 4-5 хв.
![Фото 7 Збиваємо яйця.](files/2013/drugi/mish-mash/yaycya.jpg)
Тим часом в окремій посудині збити яйця.
![Фото 8 Додаємо до яєць подрібнену бринзу.](files/2013/drugi/mish-mash/+brynza.jpg)
До яєць додати подрібнену або натерту на крупній терці бринзу. Все добре поперчити…
![Фото 9 Перемішуємо.](files/2013/drugi/mish-mash/peremish.jpg)
…і перемішати.
![Фото 10 Додаємо яєчну суміш в сковорідку до овочів.](files/2013/drugi/mish-mash/+yaycya.jpg)
Яйця з сиром додати до овочів.
![Фото 11 Перемішуємо.](files/2013/drugi/mish-mash/speremish.jpg)
Перемішати.
![Фото 12 Накриваємо кришкою.](files/2013/drugi/mish-mash/kryshka.jpg)
Сковорідку накрити кришкою і на невеликому вогні смажити до готовності приблизно 5 хв. При цьому страву слід кілька разів перемішати.
![Фото 13 Міш-маш.](files/2013/drugi/mish-mash/gotovo.jpg)
При потребі страву посолити,…
![Фото 14 Готово.](files/2013/drugi/mish-mash/mish-mash-gotovo.jpg)
…розкласти в порційні тарілки і обов’язково щедро притрусити січеною зеленню петрушки. Міш-маш готовий.