оливкова або соняшникова рафінована олія для смаження
зелень петрушки
вода - 1,5 л.
Приготування м’ясного супу з баклажанами та помідорами.
Цибулю почистити та порізати кубиками.
М’ясо нарізати довільними шматками.
У каструлі, в якій буде варитися суп, на олії підсмажити цибулю до прозорого стану.
До цибулі додати м’ясо і смажити на великому вогні, періодично помішуючи, приблизно 10 хв.
Потім до м’яса налити трошки води, накрити кришкою і на малому вогні тушкувати 30 хв.
Тим часом баклажани добре помити, порізати кубиками зі стороною приблизно 1,5 см.
Томати очистити від шкірки і подрібнити в блендері або порізати невеликими шматками.
Картоплю почистити, порізати кубиками.
Потім до мяса додати баклажани, перемішати, готувати 5 хв.
Слідом додати томатне пюре, перемішати і готувати ще 5 хв.
Потім в каструлю викласти картоплю,...
...налити 1,5 л. води, перемішати і на великому вогні швидко довести до кипіння. Суп добре посолити, накрити кришкою і варити приблизно 20 хв. до готовності картоплі.
В кінці приготування до супу додати лавровий лист, вичавлений через часникодавку часник, чорний мелений перець і січену зелень петрушки. Покип’ятити ще півхвилини та відставити з вогню. Каструлю накрити кришкою і залишити на 10 хв. М’ясний суп з баклажанами та помідорами готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 11545
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2013-07-17
Поділіться рецептом з друзями :)
Коментарі до цього рецепта (1):Таня | 2015-07-26
Легка літня і дуже смачна страва! Дякую! Чекатиму нових рецептів.