Приготування салату з редиски та сиру.
Простий, смачний і дуже корисний салатик. А якщо замість зернистого додати пастоподібний кисломолочний сир, редиску та яйця потерти на крупній терці, – то отримаємо гарну закуску, з якої можна робити смачні бутерброди.
![Фото 1 Нарізана кружальцями редиска.](files/2013/salaty/salat-zakuska-redysky-syru/redyska.jpg)
Редиску добре помити і нарізати кружальцями.
![Фото 2 Порізані довільними шматками яйця.](files/2013/salaty/salat-zakuska-redysky-syru/yaycya.jpg)
Яйця зварити накруто, очистити від шкаралупи і нарізати довільними шматками.
![Фото 3 Дрібно порізана зелена цибуля.](files/2013/salaty/salat-zakuska-redysky-syru/cybulya.jpg)
Зелену цибулю дрібно порізати ножем.
![Фото 4 Солимо, перчимо.](files/2013/salaty/salat-zakuska-redysky-syru/v-posuyni.jpg)
Цибулю, редиску, яйця і сир (без розсолу) викласти в посудину, додати сметану.
![Фото 5 Салат-закуска з редиски та сиру готовий.](files/2013/salaty/salat-zakuska-redysky-syru/gotovo.jpg)
Посолити, поперчити і все перемішати. Салат-закуска з редиски та сиру готовий.