Десерт «Мандарини в білому шоколаді»

Десерт «Мандарини в білому шоколаді».
Інгредієнти:
  • білий шоколад - 200 г
  • вершки 20% жирності - 150 г
  • натуральний несолодкий йогурт без додатків - 250 г
  • мандарини без кісточок - 6-7 шт.
А також:
  • чорний шоколад і / чи подрібнені горішки - за смаком
Десерт «Мандарини в білому шоколаді». Інгредієнти.

Приготування десерту «Мандарини в білому шоколаді».

А ось і ще один рецепт для новорічного столу. Цього разу це смачний десерт з мандаринками, звісно :), і ніжним кремом з білого шоколаду. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 4-5 порцій десерту.
Нехай Новий Рік, що наступає, друзі, для всіх буде радісним, щасливим і смачним! :)

Білий шоколад і вершки.
Готуємо крем. В невелику каструлю викласти поламаний шоколад, влити вершки. Поставити на маленький вогонь і, помішуючи, повністю розтопити шоколад. До кипіння суміш доводити не потрібно.
Додаємо йогурт до шоколаду.
Розтоплений шоколад та вершки повністю вистудити. Додати несолодкий натуральний йогурт…
Перемішуємо шоколадну суміш з йогуртом.
… і перемішати вінчиком до однорідності. Готовий крем помістити на 1-2 год. в холодильник, щоб він схопився.
Викладаємо крем і дольки мандаринів.
А тим часом слід підготувати мандарини. Дольки мандаринів слід очистити від прожилок. Я очистила ще від плівочок, але це не обов’язково. Десертний посуд почергово заповнити кремом і дольками мандаринів.
Десерт «Мандарини в білому шоколаді» готовий.
Зверху посипати тертим шоколадом і/чи подрібненими горішками. Десерт «Мандарини в білому шоколаді» готовий. Подавати десерт охолодженим.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 15588
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2017-12-27
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (2):Леся | 2018-01-07
Дуууже смачно! Готувала для всієї сім’ї, всі були в захваті! Дуже ніжний смак, всі домашні просто насолоджувалися!
Люба | 2018-01-08
Лесю, дуже рада, що рецепт всім прийшовся до смаку :)
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору