![Фото 1 Просіяне борошно, цукор, дріжджі, цедра лимона і мускатний горіх в посудині.](files/vypichka/rulet-cukatamy/+muskat.jpg)
У велику посудину просіяти борошно, додати сухі дріжджі, цукор, сіль, цедру лимона і мускатний горіх. Все перемішати.
![Фото 2 До борошна додаємо масло і розтираємо.](files/vypichka/rulet-cukatamy/+maslo.jpg)
До борошна додати порізане шматками масло і перетирати, поки тісто не почне нагадувати хлібні крихти.
![Фото 3 Додаємо молоко з яйцем і замішуємо тісто.](files/vypichka/rulet-cukatamy/+moloko.jpg)
Підігріте до 30-37 °С молоко змішати з яйцем і додати до борошна.
![Фото 4 Готове тісто.](files/vypichka/rulet-cukatamy/tisto.jpg)
Потім замісити еластичне тісто, при потребі додати трохи борошна. Посудину з тістом накрити кришкою, чи щільною тканиною і залишити в теплому місці на 1-1,5 год. Протягом цього часу тісто, що піднімається, обім’яти 1-2 рази.
![Фото 5 Промиті родзинки і журавлина.](files/vypichka/rulet-cukatamy/rodz.jpg)
А тим часом.
Родзинки і журавлину промити і просушити.
![Фото 6 Додаємо порізані цукати і коньяк.](files/vypichka/rulet-cukatamy/+konyak.jpg)
До них додати порізані цукати і коньяк, перемішати і залишити настоюватись мінімум 30 хв.
![Фото 7 Подрібнені горіхи.](files/vypichka/rulet-cukatamy/gorihy.jpg)
Потім горіхи подрібнити ножем чи блендером.
![Фото 8 Додаємо горіхи в посудину.](files/vypichka/rulet-cukatamy/+gorihy.jpg)
І перемішати з цукатами.
![Фото 9 Викладаємо начинку на розкачане тісто.](files/vypichka/rulet-cukatamy/cukaty.jpg)
Тісто ще раз вимісити, розкачати прямокутником приблизно 25х40 см. На тісто, залишаючи вільними краї, викласти 1 / 3 цукатів і злегка втиснути їх в тісто.
![Фото 10 Загортаємо тісто.](files/vypichka/rulet-cukatamy/zagort.jpg)
Тісто скласти в 3 рази.
![Фото 11 Загортаємо інший бік.](files/vypichka/rulet-cukatamy/zagort2.jpg)
Так як показано на фото.
![Фото 12 Знову розкачуємо і викладаємо начинку.](files/vypichka/rulet-cukatamy/cukaty2.jpg)
Тісто розкачати прямокутником і викласти другу частину цукатів, скласти в 3 рази.
![Фото 13 Ще раз розкачуємо і викладаємо начинку.](files/vypichka/rulet-cukatamy/cukaty3.jpg)
Тісто знову розкачати, викласти решту цукатів, згорнути в 3 рази.
![Фото 14 Зкручуємо розкачане тісто в рулет.](files/vypichka/rulet-cukatamy/rulet.jpg)
Розкачуючи тісто останній раз підкоректуйте його довжину під розмір дека і скрутіть рулетом.
![Фото 15 Скручений рулет змащуємо яйцем.](files/vypichka/rulet-cukatamy/+yayce.jpg)
Рулет викласти на застелене пергаментним папером деко, накрити рушником і залишити в теплому місці приблизно на 25 хв. Потім змастити рулет яйцем. Випікати у розігрітій до 190 °С духовці 45-50 хв. (на верхньому ярусі духовки).
![Фото 16 Щойно спечений рулет охолоджується.](files/vypichka/rulet-cukatamy/obsush.jpg)
Рулет остудити на решітці.
![Фото 17 Охолоджений рулет поливаємо глазур’ю. Рулет з цукатами готовий.](files/vypichka/rulet-cukatamy/+glazur.jpg)
Цукрову пудру розвести в двох столових ложках води до пастоподібного стану. Обмастити рулет глазур’ю і дати підсохнути. Рулет з цукатами готовий.