Альпійське рагу

Альпійське рагу. Рецепт приготування.
Інгредієнти:
  • яловичина - 700-800 г
  • цибуля - 2 шт. середнього розміру
  • червоне сухе вино - 200 г
  • м’ясний бульйон чи вода - 200 г
  • журавлина (свіжа чи сушена) - 4 ст. л.
  • соняшникова чи оливкова олія - 4 ст. л.
  • мед - 1 ст. л.
  • апельсинова цедра - 1 ч. л.
  • апельсиновий сік - 1-1,5 ст. л.
  • сіль, чорний мелений перець
Альпійське рагу.
Приготування альпійського рагу:

Приготовлене за цим простим рецептом м’ясо виходить смачне, ніжне і соковите. Обов’язково спробуйте – не пошкодуєте!

Нарізана шматочками яловичина.
М’ясо помити, нарізати невеликими ломтиками.
Порізана півкільцями цибуля.
Цибулю почистити, нарізати півкільцями.
Шматочки яловичини обсмажуються.
В каструлю налити олію, добре розігріти і викласти м’ясо. Смажити на великому вогні, помішуючи, поки м’ясо злегка не зарум’яниться (15-20 хв.).
Яловичина обсмажується з цибулею.
Потім додати цибулю і готувати ще 5 хв., помішуючи.
Додаємо в каструлю вино.
Після чого в каструлю додати вино і...
Додаємо воду в каструлю.
... воду чи бульйон.
Накриваємо каструлю кришкою і тушкуємо.
Вміст каструлі довести до кипіння, накрити кришкою і на малому вогні тушкувати 1-1,5 год.
Солимо та перчимо м’ясо.
Після чого тушковане м’ясо посолити і поперчити.
Додаємо журавлину в каструлю.
Додати журавлину.
Додаємо мед.
Слідом додати мед, ...
Додаємо в каструлю цедру і сік апельсина.
... сік і цедру апельсина. Все перемішати, накрити кришкою і на малому вогні потушкувати ще 7-8 хв.
Альпійське рагу готове.
Альпійське рагу готове.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 7675
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2012-04-23
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (4):***дерівка | 2013-06-14
Смакота. Тільки сьогодні вранці мріяла про печеню з вином. А це ще краще.
Оксана | 2014-05-10
Робила це м’ясо, смак дуже вишуканий. Моїм гостям сподобалось. Велике Вам дякую за вашу роботу. Дуже приємно, що є люди котрі діляться своїми рецептами. Здоров’я Вам і наснаги.
Люба | 2014-05-10
Як приємно читати такі відгуки, дякую Вам!
Ватсон | 2014-10-13
Хороший рецепт і нескладний. Колись приготую своєму Шерлоку;)
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору