М’ясний хлібець з болгарським перцем

М’ясний хлібець з болгарським перцем. Рецепт приготування.
Інгредієнти:
  • яловичий фарш - 1 кг
  • копчений бекон - 100 г
  • твердий сир - 100 г
  • яйця - 2 шт.
  • болгарський перець - 4 середні стручки
  • цибуля - 1 шт.
  • зелень петрушки - 1 пучок
  • рис - 2 ст. л.
  • булочки білого хліба - 2 шт.
  • сіль, чорний мелений перець
М’ясний хлібець з болгарським перцем.
Приготування хлібця з болгарським перцем:
Розмочуємо булки у воді чи молоці.
Булки замочити у воді чи молоці.
Порізана дрібними кубиками цибуля.
Цибулю нарізати дрібними кубиками.
Посічена зелень петрушки.
Зелень петрушки посікти.
Нарізаний кубиками бекон.
Бекон нарізати дрібними кубиками.
Тертий на крупній терці твердий сир.
Сир натерти на крупній терці.
Нарізаний кубиками болгарський перець.
Болгарський перець (2 стручки) нарізати дрібними кубиками.
Кладемо в посудину булки, бекон, яйця, сир, петрушку і рис.
В посудину викласти розмочені булки, бекон, сир, петрушку, додати яйця і рис. Рис попередньо відварити до півготовності. Все вимішати.
Додаємо до беконової маси болгарський перець і цибулю.
Потім додати перець і цибулю, вимішати.
Додаємо фарш, сіль (приблизно 1,5 ч. л.) і чорний мелений перець.
Після цього додати фарш, посолити і поперчити до смаку. Знову все добре вимішати.
На змащене олією деко викласти фарш і сформувати м’ясний хлібець.
На змащеному олією деко сформувати з фаршу хлібець. Випікати в розігрітій до 180 °C духовці протягом 1 год. 10 хв.-1 год. 20 хв.
Викладаємо на деко порізаний повздовжньо болгарський перець.
Приблизно за 30 хв. до готовності викласти на деко порізаний смужками перець і продовжити запікати. М’ясний хлібець з болгарським перцем готовий.
Хлібець нарізати порційними шматками і подавати з запеченим болгарським перцем.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 27417
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2012-05-22
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (6):Оля | 2012-10-26
Такий цікавий рецепт, завтра приготую.
Люба | 2012-10-26
Оля, сподіваюсь, м’ясний хлібець прийдеться вам до смаку.
Ніна | 2013-03-10
Чи спаравді він смачний??? Бо навигляд дуже гарний... Подавати його гарячим???
Люба | 2013-03-10
Ніна, мені ця страва смакує, як і всі інші, що є на сайті :) Подавати м’ясний хлібець можна як холодним, так і гарячим.
Марта | 2013-10-09
А мені він трошки “розсипчастий” проти Вашого вийшов. Давати більше яєць в такому випадку? Смачний) але на такі тонкі шматочки, як на фото, не поріжеться.
Люба | 2013-10-09
Марта, можливо, слід довше та ретельніше вимішувати фарш.
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору