Салат з руколи і креветок

Салат з руколи і креветок. Рецепт приготування.
Інгредієнти:
  • рукола - 200 г
  • креветки очищені - 200 г
  • помідори чері - 4-5 шт.
  • кедрові горішки або насіння соняшника - 20-30 г
  • часник - 2 зубчики
  • оливкова олія для смаження
Інгредієнти для заправки:
  • оливкова олія - 3 ст. л.
  • лимонний сік - 1-1,5 ст. л.
  • сіль, чорний мелений перець за смаком
Соус песто (Pesto genovese).
Приготування салату з руколи і креветок:

Кількість інгредієнтів розрахована на 3-4 порції.

Готуємо соус.
Готуємо соус. В невеликій посудині змішати олію, лимонний сік, сіль і перець. Цей салат не солиться окремо і тому соус повинен бути достатньо солений.
Обсмажуємо креветки з часником.
Зубчики часника очистити, розчавити ножем і разом з креветками злегка обсмажити на оливковій олії (1 ст. л.). Після цього часник вийняти, він нам більше не знадобиться.
Розрізаємо помідори.
Помідори чері розрізати навпіл або на четвертинки.
Викладаємо і оформляємо салат.
Руколу помити, обсушити і розкласти на порційні тарілки. Зверху викласти креветки з помідорами і полити соусом.
Салат з руколи і креветок готовий.
Після цього салат посипати підсмаженими на сухій сковорідці кедровими горішками. Салат з руколи і креветок готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 15115
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2012-06-09
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (3):Ірина | 2013-06-27
Зробила сьогодні цей салат. Дуже смачно!!! Дякую за чудовий рецепт.
Люба | 2013-06-27
Ірина, на здоров’я :)
Люда | 2017-05-02
Дуже смачно.
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору