Приготування салату з курки, помідорів і стручкової квасолі:
Кількість інгредієнтів розрахована на 4 порції.
Готуємо заправку.
Оливкову олію змішати з лимонним соком, гірчицею та сіллю, вичавити часник і все добре перемішати.
Квасолю, не розморожуючи, опустити в підсолену киплячу воду, швидко довести до кипіння і на великому вогні варити приблизно 4 хв. Потім квасолю відкинути на друшляк і промити холодною водою.
Заздалегідь відварене у підсоленій воді куряче філе нарізати невеликими шматками.
Помідори промити, розрізати на чотири частини.
Варені накруто яйця почистити і розрізати навпіл.
Оливки нарізати кільцями.
В посудину викласти руколу, стручкову квасолю, оливки і помідори. Додати половину заправки і все перемішати.
Салат викласти в порційні тарілки, зверху викласти курку, яйця і ще раз полити заправкою. Салат з курки, помідорів і стручкової квасолі готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 17130
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2012-07-03
Поділіться рецептом з друзями :)
Коментарі до цього рецепта (2):Наталія | 2019-05-10
Гірчиця звичайна чи французька?
Люба | 2019-05-11
Наталю, тут я використовувала звичайну гірчицю, але може бути і французька.