Суп-пюре з кабачків
Інгредієнти:
- кабачки - 600 г
- картопля - 250 г
- морква - 150 г
- ріпчаста цибуля - 150 г
- часник - 2-3 зубці
- вершкове масло - 70 г
- вода - 600 г
- вершки (10 %) - 100 г
- карі - 1 ч. л.
- сіль, чорний мелений перець
- батон - кілька скибок (для грінок)
Приготування супу-пюре з кабачків:
Кількість інгредієнтів розрахована на 4-5 порцій.
![Фото 1 Нарізана кубиками цибуля.](files/pershi/sup-pyure-kabachkiv/cybulya.jpg)
Цибулю почистити, порізати кубиками.
![Фото 2 Подрібнений часник.](files/pershi/sup-pyure-kabachkiv/chasnyk.jpg)
Часник подрібнити ножем.
![Фото 3 Порізана кільцями морква.](files/pershi/sup-pyure-kabachkiv/morkva.jpg)
Моркву почистити, нарізати кільцями, або потерти на крупній терці.
![Фото 4 Порізані кубиками кабачки.](files/pershi/sup-pyure-kabachkiv/kabachky.jpg)
500 г кабачків почистити, нарізати невеликими кубиками. 100 г залишити для смаження.
![Фото 5 Порізана кубиками картопля.](files/pershi/sup-pyure-kabachkiv/kartoplya.jpg)
Картоплю почистити, нарізати маленькими брусками.
![Фото 6 Цибуля з часником смажаться.](files/pershi/sup-pyure-kabachkiv/csmazh.jpg)
В каструлі розтопити вершкове масло і обсмажити цибулю з часником до прозорого стану цибулі.
![Фото 7 Додаємо моркву.](files/pershi/sup-pyure-kabachkiv/+morkva.jpg)
Потім додати моркву, перемішати і разом з цибулею смажити 3-4 хв.
![Фото 8 Додаємо кабачки.](files/pershi/sup-pyure-kabachkiv/+kabachky.jpg)
Після цього додати кабачки, перемішати і все разом тушкувати 5 хв.
![Фото 9 Додаємо картоплю.](files/pershi/sup-pyure-kabachkiv/+kartoplya.jpg)
Додати картоплю, перемішати.
![Фото 10 Солимо, перчимо, додаємо карі.](files/pershi/sup-pyure-kabachkiv/+kari.jpg)
Посолити, поперчити, додати карі, перемішати.
![Фото 11 Додаємо вершки.](files/pershi/sup-pyure-kabachkiv/+vershky.jpg)
Слідом додати вершки ...
![Фото 12 Додаємо воду.](files/pershi/sup-pyure-kabachkiv/+voda.jpg)
... і воду. Довести до кипіння, накрити кришкою і на малому вогні варити 15-20 хв. до готовності картоплі.
![Фото 13 Подрібнюємо суп блендером.](files/pershi/sup-pyure-kabachkiv/blender.jpg)
Потім овочі подрібнити блендером до стану пюре.
![Фото 14 Смажимо грінки.](files/pershi/sup-pyure-kabachkiv/grinky.jpg)
Батон нарізати кубиками 1х1 см і обсмажити на вершковому маслі.
![Фото 15 Підсмажуємо кабачки.](files/pershi/sup-pyure-kabachkiv/gryl.jpg)
100 г відкладених кабачків нарізати тонкими кільцями, змастити їх олією і обсмажити на сковорідці-гриль.
![Фото 16 Суп-пюре з кабачків готовий.](files/pershi/sup-pyure-kabachkiv/gotovo.jpg)
Суп розлити в порційні тарілки, викласти грінки і підсмажені кабачки. Суп-пюре з кабачків готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 63175
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2012-07-06
Поділіться рецептом з друзями :)
Коментарі до цього рецепта (17):Щось новеньке і несподіване. Обов’язково приготую.
Мені подобається що ви показуєте весь процес у фотографіях.
Неперевершено! На 100! Спасибі!!!
Щойно приготувала. Суп - бомба! Дякую за суперовий рецепт!
Дуже смачний супчик! Дякую за простий рецепт!
Просто бомбезний супчик!!!!!! Вже вкотре готую, моїм коханим до вподоби, дякую!!!!!
Супер! Так і не скажеш, що суп з кабачків, адже їх зовсім не чути)))
Дуууже смачно!! Дякую за чудовий рецепт!
Щойно приготувала -смакота!!! Зверху посипала фетою, а сухарі зробила з житнього хліба.
Смачний!!! Дієтичний! Дякую!
Не сподівалася такого смаку від кабачків)) Дякую, сподобалося)
Смачно!
Дуже смачно :)