Перець фарширований м’ясом і кукурудзою

Перець фарширований м’ясом і кукурудзою. Рецепт приготування.
Інгредієнти:
  • болгарський перець - 6-7 шт.
  • фарш - 500 г (по 250 г свинного і яловичого)
  • консервована кукурудза - 300 г
  • черства булочка - 1 шт.
  • яйце - 1 шт.
  • січена зелень петрушки - 3 ст. л.
  • різана зелена цибуля - 3 ст. л.
  • цибуля велика - 1 шт.
  • помідор великий - 1 шт.
  • твердий сир - 50 г
  • сіль, чорний мелений перець
Перець фарширований м’ясом і кукурудзою.
Приготування фаршированого перця.
Замочена у воді булочка.
Булочку розмочити в холодній воді.
Порізана дрібними кубиками цибуля.
Цибулю очистити і нарізати дрібними кубиками.
Консервована кукурудза.
З кукурудзи злити рідину.
Січена зелень петрушки.
Зелень петрушки дрібно посікти.
Дрібно порізана зелена цибуля.
Зелену цибулю також дрібно порізати.
Фарш, цибуля і яйце.
В велику посудину викласти фарш, дрібно нарізану цибулю (1 / 3 частину відкласти для підливи), яйце і відтиснену від води булочку. Посолити, поперчити і добре вимісити рукою.
Додаємо кукурудзу, петрушку і зелену цибулю.
До фаршу викласти кукурудзу, зелень петрушки і цибулі. Знову добре вимісити.
Підготовлений до фарширування перець.
Перець підготувати до фарширування: зрізати верхні частини з плодоніжками, очистити від насіння і перегородок.
Перець фарширований м’ясом і кукурудзою.
Підготовлені перці наповнити фаршем.
Дрібно порізаний помідор.
Помідор очистити від шкірки і порізати дрібними кубиками.
Обсмажується цибуля.
У каструлі, де буде готуватися перець, на оливковій олії підсмажити цибулю, що залишилася, до прозорого стану.
Додаємо до цибулі помідор.
Додати нарізані помідори, добре посолити і на середньому вогні припустити 5-7 хв, періодично помішуючи.
Викладаємо фарширований перець в каструлю. Доливаємо в каструлю воду.
Потім в каструлю викласти перець, як на фото, і долити 100 мл води.
Доводимо вміст каструлі до кипіння.
Накрити кришкою, швидко довести до кипіння.
Викладаємо на фаршировані перці тертий сир.
Потім перець притрусити тертим на крупній терці сиром і запікати у розігрітій до 200 °С духовці, приблизно 45 хв.
За бажанням сир можна додати за 5 хв. до готовності.
Перець фарширований м’ясом і кукурудзою готовий.
Фарширований перець готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 9684
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2012-09-13
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (0):
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору