Приготування пісто.
Пісто – дуже популярна страва іспанської кухні. Зазвичай її подають зі скибкою хліба і яєшнею. Також пісто можна використати як начинку до пирогів, сендвічів, млинців і навіть як соус до макаронів. Ця страва гарно смакує як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Дана кількість інгредієнтів розрахована на три порції.
![Фото 1 Порізана кубиками ріпчаста цибуля.](files/drugi/pisto/cybulya.jpg)
Цибулю очистити і нарізати дрібними кубиками.
![Фото 2 Порізаний кубиками кабачок.](files/drugi/pisto/kabachky.jpg)
Кабачки порізати досить великими кубиками.
![Фото 3 Порізаний кубиками болгарський перець.](files/drugi/pisto/perec.jpg)
Перець очистити від плодоніжки і насіння, порізати кубиками.
![Фото 4 Порізаний кубиками баклажан.](files/drugi/pisto/baklazhany.jpg)
Баклажани також порізати кубиками.
![Фото 5 Помідори подрібнені в блендері.](files/drugi/pisto/tomaty.jpg)
Помідори ошпарити кип’ятком, очистити від шкірки і подрібнити в блендері до пюреподібного стану.
![Фото 6 Цибуля обсмажується.](files/drugi/pisto/cyb-smazh.jpg)
В широку сковорідку або каструлю налити оливкову олію, розігріти і викласти цибулю, обсмажити до прозорого стану.
![Фото 7 Додаємо до цибулі болгарський перець.](files/drugi/pisto/+perec.jpg)
Потім додати болгарський перець, періодично помішуючи, смажити 5 хв. на середньому вогні.
![Фото 8 Додаємо в каструлю баклажани і кабачки.](files/drugi/pisto/+bak-kab.jpg)
Далі викласти баклажани і кабачки, періодично помішуючи, смажити ще 7-8 хв.
![Фото 9 Додаємо в каструлю подрібнені в блендері томати.](files/drugi/pisto/+tomatny-sik.jpg)
Потім додати томатне пюре ...
![Фото 10 Солимо, перчимо, додаємо цукор.](files/drugi/pisto/+cukor.jpg)
... сіль, перець і цукор.
![Фото 11 Тушкуємо пісто.](files/drugi/pisto/uvaryty.jpg)
Все перемішати, довести до кипіння і на малому вогні, накривши кришкою, варити 10 хв.
![Фото 12 Додаємо яйця.](files/drugi/pisto/+yaycya.jpg)
Потім в каструлю збити яйця, трошки їх посолити, накрити кришкою і ще трохи потримати на вогні, поки не прихопиться білок.
За бажанням яйця можна перемішати з овочами.
![Фото 13 Пісто готове.](files/drugi/pisto/gotovo.jpg)
Пісто розкласти у порційні тарілки і, за бажанням, притрусити січеною зеленню петрушки. Пісто готове.