Масло з кількою

Масло з кількою.
Інгредієнти:
  • масло вершкове - 200 г
  • кілька пряного посолу - 200 г
Масло з кількою. Інгредієнти.
Приготування масла з кількою.

Масло з кількою дуже смачна намазка для бутербродів, також його можна подавати з вареною гарячою картоплею. Цей рецепт я знайшла в старій книжечці (яка старша за мене на 12 років) і приготувала його саме так, як там описано. Але сьогодні майже в кожній домівці можна зустріти чудо техніки – блендер, який здатний значно полегшити та пришвидчити і без того нескладний процес приготування цієї страви :)
Це основний рецепт приготування масла з кількою. За бажанням, кожна господиня може його урізноманітнити додаванням чорного меленого перцю, ріпчастої цибулі, зелені кропу, петрушки …

Чистимо кільку.
Кільку очистити від нутрощів, голови, хребта і хвостика.
Очищена кілька.
Потім відділити філе від шкірки.
Дрібнимо кільку ножем.
Очищену кільку дрібно-дрібно порубати ножем.
Перетираємо кільку через сито.
Потім, за бажанням, подрібнене філе можна перетерти через сито, – тоді масло буде однорідне.
Змішуємо вершкове масло з кількою.
Кільку з маслом (масло повинно бути кімнатної температури) перетерти до однорідної маси.
Масло з кількою готове.
Масло з кількою готове.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 8715
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2012-12-03
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (0):
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору