Баклажани від мами

Баклажани від мами. Фото.
Інгредієнти:
  • баклажани - 500 г
  • помідори - 500 г
  • сир твердий - 200 г
  • яйця - 2 шт.
  • борошно - 1 ст. л.
  • соняшникова олія для смаження
  • сіль, перець
Баклажани від мами. Інгредієнти.
Приготування:
Баклажани нарізані кільцями.
Баклажани помити, нарізати кружельцями товщиною 0,4-0,5 см.
Яйця в мисці посолені і поперчені.
Яйця розбити в миску, добре посолити, поперчити і розмішати вінчиком.
Додаємо муку у збиті яйця.
Додати 1 ст. л. борошна і добре збити вінчиком.
Баклажани обмочені у збитих яйцях обсмажуються на сковорідці.
Баклажани обмакати в яйці і смажити на сковорідці до золотистого кольору.
Очищені від шкірки помідори нарізаємо кружельцями.
Тим часом помідори ошпарити окропом, очистити від шкірки і нарізати кружельцями.
Нарізаємо плюстерками сир.
Сир нарізати плюстерками.
Обсмажений баклажан. Шар 1.
Шар 1. Спершу викласти обсмажені баклажани.
Обсмажений баклажан + помідор. Шар 1.
Шар 1. На баклажан викласти помідор. Посолити.
Обсмажений баклажан + помідор + сир. Шар 1.
Шар 1. Помідор накрити сиром.
Обсмажений баклажан. Шар 2.
Шар 2. Спершу викласти обсмажені баклажани.
Обсмажений баклажан + помідор. Шар 2.
Шар 2. На баклажан викласти помідор. Посолити.
Обсмажений баклажан + помідор + сир. Шар 2.
Шар 2. Помідор накрити сиром.
Обсмажений баклажан. Шар 3.
Шар 3. Спершу викласти обсмажені баклажани.
Обсмажений баклажан + помідор. Шар 3.
Шар 3. На баклажан викласти помідор. Посолити.
Обсмажений баклажан + помідор + сир. Шар 3.
Шар 3. Помідор накрити сиром.
Перекладені шарами баклажани викладені в деко.
Деко злегка змастити рослинною олією і викласти перекладені баклажани. Випікати в духовці при 180 °C поки не розплавиться сир (приблизно 20-30 хв).
При подачі "баклажани від мами" можна викласти на листки салату і притрусити рубленим кропом.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 28297
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2011-08-21
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (1):Тамара | 2012-11-22
На РАТАТУЙ схоже...
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору