Курячі відбивні
Інгредієнти:
- куряче філе - 600 г
- яйця (маленького розміру) - 2 шт.
- сметана - 1 ст. л.
- борошно - 2 ст. л. з вершком
- сіль, чорний мелений перець
- соняшникова олія для смаження
![Інгредієнти Курячі відбивні. Інгредієнти.](files/2013/drugi/kuryachi-vidbyvni/ingredienty.jpg)
Приготування курячих відбивних.
![Фото 1 Куряче філе нарізане шматками.](files/2013/drugi/kuryachi-vidbyvni/shmatky.jpg)
Куряче філе нарізати на порційні шматки.
![Фото 2 Відбиваємо шматки курячого філе.](files/2013/drugi/kuryachi-vidbyvni/vidbyvaemo.jpg)
Щоб при відбиванні куряче філе не прилипало до дошки і молотка, грудинку слід змочити у воді і помістити в чистий поліетиленовий пакет, після чого філе злегка відбити.
![Фото 3 Солимо і перчимо курятину.](files/2013/drugi/kuryachi-vidbyvni/sil-per.jpg)
Відбиті шматки філе з обох боків посолити і поперчити.
![Фото 4 Яйця і сметана в посудині. Солимо і перчимо.](files/2013/drugi/kuryachi-vidbyvni/yaycya-smetana.jpg)
В посудину розбити яйця, додати сметану, посолити, поперчити…
![Фото 5 Збиваємо яйця вінчиком.](files/2013/drugi/kuryachi-vidbyvni/zbyty.jpg)
…і збити вінчиком до однорідної маси.
![Фото 6 Борошно.](files/2013/drugi/kuryachi-vidbyvni/boroshno.jpg)
На окрему тарілку висипати трохи борошна.
![Фото 7 Паніруємо шматок курячого філе в борошні.](files/2013/drugi/kuryachi-vidbyvni/obval.jpg)
Кожен шматок грудинки добре запанірувати в борошні з обох боків.
![Фото 8 Занурюємо шматок курячого філе в яйце.](files/2013/drugi/kuryachi-vidbyvni/zanur.jpg)
Після чого обмакати в яйці…
![Фото 9 Обсмажуємо відбивні.](files/2013/drugi/kuryachi-vidbyvni/smazhatsya.jpg)
…і викласти на сковорідку з добре розігрітою олією. Смажити на середньому вогні до рум’яної скоринки, приблизно по 5 хв. з кожного боку.
![Фото 10 Курячі відбивні готові.](files/2013/drugi/kuryachi-vidbyvni/gotovo.jpg)
Курячі відбивні готові.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 230182
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2013-05-26
Поділіться рецептом з друзями :)
Коментарі до цього рецепта (19):Кожен день таке роблю. Дуже смачно!!!
Сьогодні робила відбивні. Всім дуже сподобалися. Дякую за гарний рецепт!
Супер.
Дуже смачно.
Я ще додаю часник на філе. Теж дуже смачно)))
Часто печу. Але сметану ніколи не додавала. Спробую. Дякую за пораду.
Просто оближеш пальчики.
Дуже смачно) Тільки що переконався)
Дуже смачні. Син не їв відбивні ніколи, а за цим рецептом майже всі сам з’їв. Дякую!
Нам теж сподобались. Дякуємо,за такий смачний рецепт.
Дуже смачні відбивні) рецепт просто супер!
Просто суперові відбивні :)
Я ще склав удвоє, в середину поклав грудку масла з зеленню. (десь в неті вичитав) а тоді в борошно і яйце. Обов’язково спробуйте! Смачного!
Смачно :)
Потрібно спробувати.
Смачнющі відбивні, за вуха не відтягнеш!Дякую за влучний рецепт!!
Щиро дякую всім за відгуки 🙂