Приготування м’яса з розмарином та часником у винному соусі.
Приготоване за таким простим рецептом м’ясо виходить дуже ніжне і соковите. Сьогодні я брала телятину, але таким самим чином можна приготувати свинину чи яловичину. Подавати м’ясо слід теплим, щедро поливши його винним соусом.
![Фото 1 Злегка відбиті шматки м’яса.](files/2013/drugi/myaso-rozm-chasn-vyn-sousi/vidbyto.jpg)
М’ясо нарізати поперек волокон невеликими шматками товщиною приблизно 2 см і злегка його відбити.
![Фото 2 Подрібнені часник і розмарин.](files/2013/drugi/myaso-rozm-chasn-vyn-sousi/chasnyk-rozmaryn.jpg)
Часник і розмарин подрібнити ножем.
![Фото 3 Перемішуємо м’ясо зі спеціями.](files/2013/drugi/myaso-rozm-chasn-vyn-sousi/speciyi.jpg)
Відбиті шматки м’яса поперчити і перемішати з розмарином та часником.
![Фото 4 М’ясо смажиться.](files/2013/drugi/myaso-rozm-chasn-vyn-sousi/smazhytsya.jpg)
На добре розігріту сковорідку з оливковою олією викласти шматки м’яса і на великому вогні смажити по 2 хв. з кожного боку.
![Фото 5 Додаємо вино в сковорідку.](files/2013/drugi/myaso-rozm-chasn-vyn-sousi/+vyno.jpg)
Після цього м’ясо посолити і додати вино.
![Фото 6 Тушкуємо м’ясо в вині.](files/2013/drugi/myaso-rozm-chasn-vyn-sousi/kryshka.jpg)
Накрити кришкою і на середньому вогні тушкувати 2-3 хв.
Якщо за таким рецептом ви готуєте свинину, то потримати м’ясо під кришкою слід трошки довше – приблизно 5 хв.
![Фото 7 М’ясо з розмарином та часником у винному соусі готове.](files/2013/drugi/myaso-rozm-chasn-vyn-sousi/myaso-sousi.jpg)
Потім кришку зняти і вже на великому вогні готувати м’ясо ще приблизно 3 хв. до легкого загустіння соусу. М’ясо з розмарином та часником у винному соусі готове.