Яйця зварити натвердо, почистити, відділити жовтки від білків. Щоб стінки білків були рівномірної товщини, яйця закладайте у киплячу воду, а щоб яйця не потріскали перед тим як покласти їх в окроп нагрійте в теплій воді.
Цибулю дрібно нарізати.
Гриби подрібнити.
Жовтки нарізати дрібними кубиками.
Розтопити 1 ст. л. вершкового масла і підсмажити цибулю до золотистого кольору.
Додати гриби і обсмажити все разом.
Змішати жовтки з обсмаженими грибами та цибулею.
Для соусу по одній ст. л. (з вершком) сметани та майонезу, 1 ст. л. соєвого соусу. Все перемішати до однорідної консистенції.
Додати до фаршу соус (трошки залишити для оформлення страви) і перемішати. За бажанням можна додати солі.
Викласти фарш в білки. Яйця фаршировані грибами готові.
При подачі прикрасити яйця зеленню і соусом.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 30921
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2011-09-08
Поділіться рецептом з друзями :)
Коментарі до цього рецепта (5):вввв | 2012-03-15
Дуже смачно! Попробуйте не пожалієте!
Оксана | 2015-12-26
А можна знайти якусь альтернативу білим грибам?
Люба | 2016-01-27
Оксано, гадаю, що в даному випадку замість білих грибів не варто використовувати інші, – це вже буде не той смак.
Тетяна | 2018-01-06
Скажіть, будь-ласка, а гриби попередньо не треба відварити?