Тушковані баклажани

Тушковані баклажани.
Інгредієнти:
  • баклажани - 500 г
  • болгарський перець - 200 г
  • помідори - 300 г
  • ріпчаста цибуля - 150 г
  • часник - 3 зубчики
  • зелень петрушки - 1 пучок (невеликий)
  • сіль, чорний мелений перець
  • соняшникова або оливкова олія для смаження
Тушковані баклажани. Інгредієнти.
Приготування тушкованих баклажанів.
Порізана кубиками цибуля.
Цибулю порізати невеликими кубиками.
Порізаний короткою соломкою болгарський перець.
Болгарський перець очистити від плодоніжки та насіння і нарізати короткою соломкою.
Цибуля смажиться.
Цибулю обсмажити на рослинній олії до прозорого стану.
Додаємо перець до цибулі.
Додати перець, смажити на середньому вогні 6-7 хв., періодично помішуючи.
Порізані кубиками баклажани.
Поки смажиться перець, порізати баклажани невеликими кубиками (зі стороною, приблизно 1 см.).
Додаємо баклажани в сковорідку.
До перцю з цибулею додати порізані баклажани. Трохи збільшити вогонь і смажити, перідично перемішуючи, 8-10 хв.
Порізані кубиками помідори.
Поки смажаться баклажани, помідори порізати невеликими кубиками (за бажанням їх можна очистити від шкірки).
Дрібно порізані зелень петрушки та часник.
Дрібно посікти зелень петрушки і часник (при цьому не забуваємо помішувати баклажани :)).
Тушковані баклажани готові.
До баклажанів додати помідори, зменшити вогонь, посолити, поперчити, перемішати, тушкувати 5 хв. Потім додати петрушку з часником, перемішати і через хвилину відставити з вогню. Тушковані баклажани готові.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 130027
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2013-10-13
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (14):Олеся | 2014-08-10
Дуже смачно!!! Дякую за рецепт...
Люба | 2014-08-10
На здоров’я :)
Ігор | 2015-04-11
Дякую за простий і смачний рецепт. Окрема подяка за чудові фото, особливо за перше, головне фото, страви. Дуже симпатично. Успіхів!
Люба | 2015-04-11
Ігоре, спасибі! :)
Уляна | 2015-07-16
Рецепт і справді хороший та смачний. Дякуємо!
Михайло | 2015-08-07
Клас!!!
Власта | 2015-08-13
Дуже апетитно виглядає – іду готувати.
Лілія | 2015-08-21
Дуже смачно дякую за рецепт.
Людмила | 2018-02-06
Дуже швидко, без проблем ,та смачно дякую.
Люба | 2018-08-21
Велике дякую всім за відгуки!
Таня | 2018-09-20
Рецепт дійсно смачний!!! Дякую!
Ірина | 2018-11-03
Дуже люблю баклажани! Зараз спробую в такому вигляді! На фото баклажани – просто супер!
Лілія | 2020-04-15
А баклажаеи не дадуть горєч?
Люба | 2020-04-16
Ліліє, мені здається, що баклажани, які вирощують в теперішній час, взагалі не гірчать. Навіть не знаю коли і чому так сталося. Можливо, вивели нові сорти 🤔
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору