Риба запечена з вершками

Риба запечена з вершками.
Інгредієнти:
  • філе тріски (розморожене) - 500 г
  • цибуля порей (світла частина) - 1 стебло
  • яйця - 2 шт.
  • сир твердий - 100 г
  • білий хліб (м’якуш) - 2 скибки
  • вершки (в мене 15% жирності) - 300 мл
  • олія для змащування форми
  • сіль, мелений перець (бажано білий)
Риба запечена з вершками. Інгредієнти.
Приготування запеченої з вершками риби.

Цю страву я готувала у формі розміром 30х18х5 см.

Кільця цибулі порей.
Цибулю порей нарізати тоненькими кільцями.
Шматочки риби.
Рибу порізати невеликими шматками, добре посолити і поперчити.
Яйця.
В посудині розмішати яйця до однорідного стану.
Яйця з сиром та хлібом.
До яєць додати натертий сир, м’якуш білого хліба, трошки посолити і все ретельно перемішати.
Викладаємо цибулю порей на дно форми.
Форму змастити олією, викласти цибулю порей.
Викладаємо рибу.
На цибулю викласти шматки риби.
Додаємо вершки.
Рибу залити вершками.
Додаємо яєчно-сирну суміш.
Зверху рівномірно викласти суміш з яєць, сиру та хліба. Рибу помістити у розігріту до 180 °С духовку на 35-40 хв. До столу запечену рибу подавати гарячою.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 12291
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2014-03-12
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (5):Богдан | 2018-04-09
Тепер це мій улюблений рецепт запікання рибки)) Дуже смачно, дякую!
Люба | 2018-04-10
Богдане, на здоров’я :)
Bogdan | 2018-04-15
Просто бомбезно дякую.
Ольга | 2019-10-30
Шановна Любо, дуже дякую Вам за Вашу працю, за чудові вивірені рецепти. Кілька років користуюся Вашим сайтом, практично все виходить бездоганно. Бажаю видати улюблені рецепти окремою книгою!
Люба | 2019-10-30
Дорога Ольго, щиро дякую Вам за такий гарний відгук і побажання ❤. Було радісно читати Ваш коментар. Всього Вам найкращого! Приємно знати, що Ви вже стільки часу з нами 💕
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору