Приготування:
Для цієї страви бажано використовувати якісні макаронні вироби, які б після варіння не злипались і не потребували промивання у холодній воді, оскільки страва подається гарячою.
![Фото 1 Висипаємо макарони в киплячу воду.](files/drugi/makaron-z-tuncem/makaron-v-kastrulyu.jpg)
У киплячу воду висипати макарони, посолити і варити до готовності як зазначено на упаковці.
![Фото 2 Викладаємо тунець в посудину.](files/drugi/makaron-z-tuncem/tunec.jpg)
Тим часом висипати тунець (разом з олією) в посудину.
![Фото 3 В цю ж посудину через часникодавку витискаємо часник.](files/drugi/makaron-z-tuncem/tunec+chasnyk.jpg)
Додати витиснений на часникодавці часник.
![Фото 4 Додаємо оливкову олію.](files/drugi/makaron-z-tuncem/tunec+chasnyk+oliya.jpg)
Додати 2-4 ст. л. оливкової олії (за смаком).
![Фото 5 Все перемішуємо.](files/drugi/makaron-z-tuncem/tunec-vymishanyj.jpg)
Потім все перемішати.
![Фото 6 Перемішуємо макарони з тунцем.](files/drugi/makaron-z-tuncem/makaron-vymishanyj.jpg)
Коли макарони готові, відцідити їх в друшлаку, не промиваючи, висипати в каструлю, додати тунець і перемішати. Макарони з тунцем готові, можна подавати до столу.