Приготування макаронів по-флотськи.
Макарони по-флотськи – дуже проста і смачна страва на щодень, до складу якої входить зовсім мало основних інгредієнтів (м’ясо, макарон, цибуля, вершкове масло). Ви, звісно, можете додати до цієї страви ще томати, моркву, сир і ін. (як багато хто робить) – і це, без сумніву, також буде дуже смачно, але вже не «по-флотськи» :)
До речі, для цієї страви зовсім не потрібно брати найкраще, найніжніше м’ясо. Сюди підійде і найдешевший шматок яловичини, який відвариться, пропуститься через м’ясорубку і чудово смакуватиме :)
![Фото 1 М’ясо вариться.](files/2014/drugi/makarony-po-flotski/myaso.jpg)
М’ясо опустити в каструлю з киплячою водою і варити при слабкому кипінні 1 год. Щоб м’ясо після варіння залишилось соковитим, залишіть його в бульйоні на 30-40 хв. або більше.
![Фото 2 Фарш.](files/2014/drugi/makarony-po-flotski/farsh.jpg)
Потім м’ясо слід пропустити через м’ясорубку.
![Фото 3 Цибуля смажиться на вершковому маслі.](files/2014/drugi/makarony-po-flotski/cybulia.jpg)
Поки вариться м’ясо, цибулю очистити від шкірки і порізати невеликими кубиками. На великій сковорідці розтопити вершкове масло, додати олію, викласти туди цибулю і, час від часу помішуючи, смажити на невеликому вогні до ледь золотистого кольору, приблизно 25 хв.
![Фото 4 Додаємо м’ясо до цибулі.](files/2014/drugi/makarony-po-flotski/+farsh.jpg)
Потім до цибулі додати перемелене м’ясо, посолити, приправити свіжомеленим чорним перцем і, час від часу помішуючи, прогріти фарш на малому вогні (приблизно 5-7 хв.) При потребі додати вершкове масло і м’ясний бульйон.
![Фото 5 Макарон вариться.](files/2014/drugi/makarony-po-flotski/makaron.jpg)
А тим часом, макарон всипати у киплячу підсолену воду, перемішати і варити, як вказано на упаковці.
![Фото 6 Макарон по-флотськи готовий.](files/2014/drugi/makarony-po-flotski/gotovo.jpg)
Зварені макарони відкинути на друшляк і додати до м’яса з цибулею. Ретельно перемішати, при потребі досолити, доперчити і гарячими подавати до столу, щедро присипавши подрібненою зеленню петрукши. Макарони по-флотськи готові.