Млинці з грибами, куркою та сиром

Млинці з грибами, куркою та сиром.
Інгредієнти для млинців:
  • борошно - 200 г
  • молоко - 250 мл
  • вода - 250-300 мл
  • яйця - 2 шт.
  • вершкове масло - 1 ст. л.
  • соняшникова олія - 1 ст. л.
  • цукор - 1 ст. л.
  • сіль - 1/2 ч. л.
Інгредієнти для начинки:
  • печериці - 300 г
  • куряче м’ясо (у мене філе) - 250 г
  • курячий бульйон - приблизно 100 мл
  • твердий, напівтвердий сир (у мене Пармезан) - 90 г
  • цибуля - 200 г
  • морква - 150 г
  • сіль, чорний мелений перець - за смаком
  • соняшникова олія - для смаження
Млинці з грибами, куркою та сиром. Інгредієнти.
Приготування млинців з грибами, куркою та сиром.
Млинці.
Готуємо млинці.
Порізана кубиками цибуля і натерта на дрібній терці морква.
Тепер готуємо начинку. Цибулю порізати дрібними кубиками, а моркву натерти на терці з малими отворами без зубчиків.
Порізане дрібними кубиками відварене куряче філе.
Куряче м’ясо відварити у підсоленій воді і пропустити через м’ясорубку або дрібно порізати ножем.
Порізані плястерками печериці.
Гриби помити і порізати тоненькими плястерками.
Натертий сир.
Сир натерти на терці.
Цибуля смажиться.
На великій сковорідці розігріти соняшникову олію, викласти туди цибулю і, помішуючи, смажити її до прозорого стану.
Додаємо моркву до цибулі.
Додати моркву і на невеликому вогні смажити її разом з цибулею 8-10 хв.
Додаємо куряче філе і бульйон в сковорідку.
Слідом додати подрібнене куряче м’ясо і, щоб начинка не була суха, влити приблизно 100 мл бульйону, де варилася курка. Овочі з куркою тушкувати 5 хв.
Додаємо гриби.
Потім додати печериці, посолити, поперчити і, помішуючи, тушкувати на середньому вогні 10-15 хв.
Додаємо сир.
Сковорідку відставити з вогню і одразу після цього додати сир. Все ретельно перемішати.
Млинці з грибами, куркою та сиром готові.
На кожен млинець викласти столову ложку (з невеликою гіркою) начинки і загорнути довільним способом. Перед подачею млинці можна обсмажити з обох боків на невеликій кількості вершкового масла. Млинці з грибами, куркою та сиром подавати теплими зі сметаною або з соусом «Тартар».
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 68574
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2015-09-12
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (9):Аліна | 2016-03-05
Я наїстися ними не можу, вже втрете готую!!!
Рося | 2016-03-18
Млинці виходять соковитими і мені це дуже подобається.
Лілія | 2017-08-05
Смачне і «щось нове» на столі! Я весь час готувала з м’ясною начинкою, та цей варіант мені більше сподобався. Дякую! Рекомендую всім спробувати.
Люба | 2017-08-06
Ліліє, на здоров’я :)
Світлана | 2017-10-29
Супер рецепт...але в мене без цибулі...
Ольга | 2019-07-16
Дуже смачні млинці!
Віра | 2020-02-27
Смачно!
Сергій | 2020-05-30
Що за єрунда, як може бути таке співвідношення: грибів 300 гр на 250 гр курки ?? ))). Ви дійсно це готували чи просто написано.. Щоб реально зрозуміти, то якщо фізично то 300 грам грибів це півпакета грибів які засиплють повністю все м’ясо яке вже ніхто не відчує. Я не розумію як ви це змішали. Грибів не може бути більше самого м’яса, це парадокс))
Люба | 2020-05-31
Сергію, кожен рецепт на цьому сайті дійсно особисто мною приготований, а не просто написаний, і таке співвідношення грибів та м’яса мені подобається 😊
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору